Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mamadou Sakho şi-a ”altoit” antrenorul la antrenament! Fostul fundaş al lui Liverpool riscă să fie dat afară

Mamadou Sakho şi-a ”altoit” antrenorul la antrenament! Fostul fundaş al lui Liverpool riscă să fie dat afară

Ligue 1

Comentarii

Fundaşul francez Mamadou Sakho a fost suspendat de către clubul său, Montpellier, deoarece şi-a agresat fizic antrenorul, la finalul unui antrenament.

Fostul fundaş al celor de la Liverpool, ajuns la 33 de ani, riscă să fie dat afară de la Montpellier la finalul investigaţiei interne demarate după acest incident.

Mamadou, pericol public!

Potrivit presei din Franţa, Mamadou Sakho şi-a prins antrenorul de guler, pe Michel Der Zakarian, şi l-a doborât la pământ de faţă cu mai multe persoane, în timpul unei sesiune de antrenament.

Sakho şi-a pierdut cumpătul deoarece nu a primit un fault din partea lui Der Zakarian, la un joc-şcoală. Acesta s-a furiat şi a părăsit antrenamentul echipei.

Michel Der Zakarian nu văzut cu ochi buni gestul fundaşului francez. Există surse care anunţă că antrenorul i-ar fi transmis jucătorului: ”Te plângi ca un bebeluş”. De asemenea, în Hexagon mai circulă şi varianta în care antrenorul i-ar fi spus: ”Nu ieşi din antrenament când vrei tu”.

Indiferent de cum i-a replicat antrenorul, Mamadou Sakho a considerat că limita a fost depăşită, aşa că şi-a luat tehnicianul de guler şi l-a trântit la pământ.

De asemenea, se pare că Sakho l-ar fi lovit pe Der Zakarian în momentul în care acesta era la pământ. În plus, i-ar fi distrus şi un lanţ la care antrenorul ţinea foarte mult, deoarece era o moştenire de familie.

  • Der Zakarian a refuzat să comenteze public aspecte din cele întâmplate.

Se pare că acesta a fost picătura ce a umplut paharul, iar fotbalistul aflat în ultimul an de contract are bagajele pregătite de plecare.

Cine este Mamadou Sakho?

Mamadou Sakho este un fundaş francez de origine senegaleză, cu 29 de meciuri şi 2 goluri în naţionala Franţei.

În cariera sa evoluat pentru formaţii importante ale Europei, precum PSG, Liverpool, Crystal Palace şi Montpellier.

A ajuns la Montpellier în vara lui 2021, de la Crystal Palace, liber de contract, şi a bifat 49 de meciuri, un gol şi o pasă decisivă.

În 2017, Crystal Palace le plătea celor de la Liverpool în schimbul lui Mamadou Sakho nu mai puţin de 28.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: sakhoder zakarianmontpellier 

viewscnt
Articole similare