Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Man şi Mihăilă zboară deja!”. Cei doi s-au ”distrat” în prima etapă din Serie B! Antrenorul Parmei i-a lăudat: ”Au calitate”

”Man şi Mihăilă zboară deja!”. Cei doi s-au ”distrat” în prima etapă din Serie B! Antrenorul Parmei i-a lăudat: ”Au calitate”
Comentarii

Parma a obţinut o remiză în noul sezon de Serie B, pe teren propriu, în faţa lui Bari, scor 2-2.

”Man şi Mihăilă zboară deja!”. Cei doi s-au ”distrat” în prima etapă din Serie B! Antrenorul Parmei: ”Au muncit mult”

Dennis Man a început excelent noul sezon de Serie B şi a marcat chiar în prima etapă pentru cei de la Parma, care au remizat cu Bari, scor 2-2. Pe finalul reprizei, în poarta oaspeţilor a înscris şi Valentin Mihăilă. Vezi reuşitele AICI.

La conferinţa de presă de la finalul partidei, Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a avut cuvinte doar cuvinte de laudă la adresa fotbaliştilor români.

„Man trebuie să îşi recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început. Man şi Mihăilă au calitate, putere şi capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Şi Mihăilă a reuşit să înscrie”, a declarat Pecchia conform ParmaLive. 

Ce note au primit în presa din Italia

Amândoi au primit nota 7 după meciul de ieri şi italienii îşi pun mari speranţe în cei doi jucători români.

„Dacă dimineaţa începe bine, este cel mai probabil ca Dennis să se distreze şi să ne anime şi pe noi anul acesta. Prima minge din campionat atinsă devine şi primul său gol din Serie B, o perlă în slalom cu un şut puternic la colţul lung. Sare prin oponenţi ca prina ace, inventează, se distrează. Un nivel al jocului foarte ridicat”, au scris italienii. 

De asemenea şi Valentin Mihăilă a fost lăudat în presa din Italia: „Începe puternic, asemenea lui Man în dreapta, însă iroseşte prima oportunitate, şutând în Caprile din câţiva metri. Cu încăpăţânare, nu e afectat şi găseşte, cu puţin noroc, golul la finalul primei reprize, cu o lovitură liberă care exploatează o gaură în zidul lui Bari. Încearcă să rupă ritmul şi în a doua repriză, în special la început, însă rămâne treptat fără energie”.  

Afla mai multe despre: parmamanmihăilă 

viewscnt
Articole similare