Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mănâncă parizer? Eu cred că nici la câine nu îi dă”. Panduru s-a amuzat şi a venit cu o nouă ”teorie” despre Şucu: ”Vrea ceva! Ştie foarte bine ce face!” | EXCLUSIV

”Mănâncă parizer? Eu cred că nici la câine nu îi dă”. Panduru s-a amuzat şi a venit cu o nouă ”teorie” despre Şucu: ”Vrea ceva! Ştie foarte bine ce face!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit o înfrângere grea în Bănie, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, în a doua etapă din play-off.

Panduru, despre Şucu

Dan Şucu, patronul giuleştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa cu suporterii înainte de marele meci din Bănie. 

Omul de afaceri a mâncat cu poftă preparatele puse la dispoziţie de fani. Aşa cum se mai face într-o deplasare, una dintre mese a fost întinsă pe capota unei maşini. Fanii au mai înşirat alte mese lângă autocar.

Imaginile au fost comentate şi de Basarab Panduru care a dat start imaginaţiei şi a lansat o ipoteză: ”Dacă e reclamă? Poate să îl ducă mintea!”. De asemenea, în direct, la Orange Sport, s-a vorbit şi despre o posibilă candidatură a lui Şucu, în viitorul apropiat. 

Basarab Panduru: ”Nu mă miră asta cu parizerul, că au mâncat etc. În rest venea la pachet, ne oprim, suntem acolo. Nu ştim dacă nu a făcut, că poate sa îl ducă mintea, să cumpere ceva, să facă parizer cu cineva şi să făcă reclamă. E om de afaceri. Găseşte unul... (n.r. te-ai băga într-o afacere?) Da, normal. Ar merge! (n.r. râde)

Nu ştiu în viitor ce vrea. El mănâncă parizer? Eu cred că nici la câine nu dă el parizer. Eu cred că el ceva vrea, pe mine m-ar mira să nu vrea ceva... Mai mult decât primar! Eu cred că el ştie ce face”

Dan Udrea: ”El a spus nu candidez acum, dar în viitorul apropiat vreau să fiu altceva”.

Bogdan Cosmescu, după gestul lui Şucu:

"Eu cred că Şucu nu a procedat bine. Aşa făcea şi Copos la început, apoi când se strică atmsofera ce înjurături primeşte... Băieţii ăştia o să creadă că sunt egali cu Şucu şi e posibil să nu meargă lucrurile. Copos a făcut-o pe Rapid campionaă după zeci de ani, iar lucrurile nu au mai mers. Eu mă duceam la stadion şi ce înjurături erau pe capul lui Copos... 

Un patron de club trebuie să păstreze o oarecare distanţă de galerie, aşa cred. După meciul cu FCSB aş fi jurat că Rapid e noua campioană, dar ce s-a întâmplat în primele două etape este inexplicabil", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport. 

"Şucu nu a procedat bine". Scenariul lansat, deşi patronul a dat o lovitură de imagine cu parizerul: "Băieţii asta o să creadă"

Afla mai multe despre: sucurapidpanduru 

viewscnt
Articole similare