Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, transferuri pe ultima sută de metri

Manchester United, transferuri pe ultima sută de metri

Manchester United

Comentarii

Manchester United caută să transfere mai mulţi jucători în ultimele două zile ale perioadei de transferuri.

"Diavolii roşii" sunt activi şi la final de vară, după accidentările în serie ale lui Luke Shaw, Rafael Varane şi Mason Mount, clubul din Manchester este într-o căutare disperată pentru jucători.

Marc Cucurella (25 de ani) este fundaşul stânga al celor de la Chelsea care este aproape de transferul sub formă de împrumut la Manchester United.

Spaniolul, ajuns anul trecut la Chelsea de la Brighton nu a impresionat şi a ieşit din planurile lui Mauricio Pochettino.

În ciuda prestaţiilor slabe de la Chelsea, trupa din Manchester insista să-l aducă pe Old Trafford.

Motivul este timpul limitat pe care îl mai au la dispoziţie să facă transferuri. Perioada de transferuri, pentru marile campionate europene se va încheia pe 1 septembrie.

Sofyan Amrabat (27 de ani) este pe lista celor de la Manchester United de ceva vreme, dar negocierile cu Fiorentina, club la care este legitimat în prezent Amrabat, au stagnat.

United este dispusă să reia negocierile pentru transferul marocanului care a impresionat la mondialul din Qatar.

Amrabat a bifat fiecare prezenţă pentru Maroc în Qatar şi a fost un jucător important la mijlocul terenului. 

Pierre-Emile Hojbjerg (28 de ani) este încă o variantă luată în considerare de United pentru mijlocul terenului.

Danezul de la Tottenham şi-a pierdut locul de titular după venirea lui Ange Postecoglou, iar acum este dispus să îşi cântărească ofertele. 

După plecarea lui Fred, singurele variante rămase pentru rolul de mijlocaş defensiv în lotul lui United sunt Casemiro şi Scott McTominay.

Scoţianul McTominay a atras atenţia mai multor cluburi în această vara, fiind aproape în ultimele săptămâni de un transfer la West Ham United.

Londonezii s-au retras din negocieri iar McTominay a rămas la United.

Donny van de Beek, jucător care poate juca pe postul de mijlocaş defensiv este aproape de un împrumut la Lorient, după ce a fost o rezervă "eternă" de la venirea la United în 2020.

Altay Bayindir (25 de ani) este un portar turc, legitimat la Fenerbahce al cărui transfer este cel mai aproape de a fi realizat, 7 milioane de euro a fost suma plătită de United în schimbul

fotbalistului.

Înainte de a oficializa transferul lui Bayindir, Manchester United l-a cedat pe Dean Henderson în schimbul sumei de 15 milioane de euro la Crystal Palace.

Harry Maguire (30 de ani), fostul căpitan al "Diavolilor roşii" va rămâne în Manchester, după ce transferul său la West Ham a picat.

Afla mai multe despre: unitedtransferuri 

viewscnt
Articole similare