Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandorlini, pus la zid după ce a reclamat arbitrajul de la Farul-FCSB: ”N-aş fi avut tupeul lui. Crede că a inventat şmecheria” | EXCLUSIV

Mandorlini, pus la zid după ce a reclamat arbitrajul de la Farul-FCSB: ”N-aş fi avut tupeul lui. Crede că a inventat şmecheria” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Finalul partidei CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, disputată luni, în etapa a 9-a, şi terminată cu victoria gazdelor, scor 1-0, a născut extrem de multe discuţii, în principal legate de arbitraj.

Petrolul a solicitat două lovituri de la 11 metri, însă centralul partidei, Istvan Kovacs, despre care se vorbeşte că ar fi ”arbitrul de casă” al celor de la CFR Cluj, a închis ochii.

Surprinzător, după meci, antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini s-a plâns şi el de arbitrajul însă de data aceasta de cel al lui Sebastian Colţescu, de la partida Farul - FCSB, când centralul a acordat foarte uşor o lovitură de la 11 metri.

Mihai Stoica, despre Andrea Mandorlini: ”Diversiune. Eu nu aş avea tupeul lui să vorbesc”

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a declarat uluit de tupeul pe care italianul Andrea Mandorlini l-a avut în a reclama arbitrajul de la partida Farul -FCSB, când echipa sa a fost ”iertată” în două rânduri de către Istvan Kovacs la jocul cu Petrolul

În opinia lui MM, Mandorlini a dorit să creeze o diversiune, prin care să mute din nou atenţia către arbitrajul din meciul Farul-FCSB, când ei au avut un ajutor uriaş de la Istvan Kovacs la meciul cu Petrolul.

Meciul de ieri, (n.r. CFR - Petrolul) l-am văzut tot. Cel mai interesant mi s-a părut ceea ce a declarat Mandorlini după meci.

El crede că venind dintr-o ţară cu un fotbal superior, care a dat campioane europene, mondiale, crede că el a inventat şmecheria. Că suntem nişte proşti care stăm cu gura căscată să-l auzim debitând nişte inepţii cum rar mi-a fost dat să văd.

Să vorbeşti despre un alt meci şi despre o altă fază unde este un penalty discutabil, clar, când împotriva trebuiau să se dicteze două penalty-uri clare este deja o sfidare a bunului simţ.

Diversiune. El crede că noi nu ştim să facem diversiune. Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj - petrolulmandorlini 

viewscnt
Articole similare