Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Ciolacu începe curăţenia, în urma controalelor la CSA Steaua! Şeful Corpului de Control al premierului, demis

Marcel Ciolacu începe curăţenia, în urma controalelor la CSA Steaua! Şeful Corpului de Control al premierului, demis

Steaua

Comentarii

Silviu Barbu, şeful Corpului de Control al premierului, a fost demis de Marcel Ciolacu. Premierul nu este satisfăcut de rezultatele controalelor asupra CSA Steaua.

Decizia vine în urma primirii concluziilor preliminare după verificările demarate de Corpul de Control, trimis de Marcel Ciolacu, încă din luna iulie a anului 2023, la CSA Steaua, iar acesta nu este mulţumit de maniera superficială în care a fost realizată analiza. Totodată, Ciolacu va lua noi măsură în perioada următoare, anunţa Libertatea, pe data de 5 ianuarie.

Decizia lui Marcel Ciolacu

"Premierul are concluziile preliminare ale raportului Corpului de Control şi nu este mulţumit. La Steaua au verificat doar ceva punctual, ceea ce nu l-a încântat", au fost o parte dintre dezvăluirile sursei citate.

La doar câteva zile, Marcel Ciolacu a decis să-l demită pe Silviu Barbu, şeful Corpului de Control. Funcţia a fost preluată de unul dintre adjuncţi, până la numirea unui alt şef.

Întreaga situaţie a început în luna iulie a anului trecut. După ce FCSB nu a fost primită în Ghencea pentru a disputa derby-ul cu Dinamo de la începutul campionatului, Marcel Ciolacu a decis să trimită Corpul de Control să investigheze Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Investigaţia ţine în special de verificarea modalităţii în care a fost administrat Complexul Sportiv al Armatei, începând cu anul 2021. Marcel Ciolacu a cerut să se verifice obţinerea veniturilor din exploatarea stadionului Steaua.

Afla mai multe despre: steauamarcel ciolacucsa steauafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare