Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Puşcaş a răbufnit şi l-a atacat pe Mirel Rădoi: ”Fără BAC şi în teren, şi în afară!”. Discurs ironic la adresa fostului antrenor de la Craiova

Marcel Puşcaş a răbufnit şi l-a atacat pe Mirel Rădoi: ”Fără BAC şi în teren, şi în afară!”. Discurs ironic la adresa fostului antrenor de la Craiova
Comentarii

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova!

Marcel Puşcaş a răbufnit şi l-a atacat pe Mirel Rădoi: ”Fără BAC şi în teren, şi în afară!”. Discurs ironic la adresa fostului antrenor de la Craiova

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României, după ce nu s-a calificat din grupa D. În ultima etapă, FC Argeş a întors scorul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, şi s-a calificat în locul oltenilor. 

A fost al cincilea meci fără victorie pentru fotbaliştii lui Mirel Rădoi, care vin după înfrângerea dureroasă din derby-ul cu U Craiova 1948, scor 2-0. 

Mirel Rădoi (41 de ani) şi-a anunţat demisia de la Universitatea Craiova, după eşecul cu FC Argeş, scor 1-2, în grupa D a Cupei României.

Doar trei luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova, după ce a fost instalat în august.

Oltenii l-au atacat dur după demisia de ieri. Marcel Puşcaş, preşedintele lui FCU Craiova, a spus despre Mirel Rădoi că este „inventatorul pasei înapoi” şi că acesta a demonstrat că „nu are BAC nici în teren”.

„SĂRACUL, RĂDOI-BOGAT. Poate că Rădoi, «săracul», nu e pregătit să antreneze CSU Craiova. El a fost «pregătit» să antreneze doar România! Versiunea Burleanu & Stoichiţă. Cum naiba să înţelegi fotbalul din Europa când confunzi Nyon cu Lyon? Sau când nu ştii că poţi confunda Teiuş cu Beiuş, sau Aiud cu Abrud. De «Ocne», nu mai vorbesc. Nu ne-a «înţeles» nici pe noi, pe FCU, şi nici pe FC Argeş.

'Geaba este un fervent apreciator al curentului impresionist, ceasuri, Ferrari, Versace şamd. Am spus-o şi repet: FĂRĂ BAC E GREU! Cu BAC, lumea arată într-un fel, făr' de el arată în alt fel. Ca jucător, a inventat pasa înapoi şi în lateral in fotbalul românesc. I-a făcut pe portarii proprii, decari. Nu greşea multe pase, nici nu era greu. La fiecare 10 meciuri se lovea cap in cap cu adversarii. Sânge, sânge, vrem sânge! Era dovada supremă de dedicaţie, de luptător. Nu conta mintea, gândirea, impresiona sângele vărsat.

A fost un model al generaţiei celor care n-au văzut fotbalişti. Vai, vai! Dinu şi Boloni au inventat diagonalele şi verticalizările. Rădoi a reuşit să-i «demonteze» tehnic şi mai ales mediatic. Mă refer la percepţia unor ziarici  vorba lui Boanchiş) din aceeaşi generaţie cu el, care nu i-au văzut jucând pe predecesori. Se spune că era şi «sifonul» perfect. Asta până când şi-a văzut banii in căruţă. Dinu Păturică ar fi invidios. 

E prea plin de el cu banii-n jeb. E prea formă fără fond. A antrenat 10 meciuri în prima ligă şi 20 la România. A ajuns imagine, nu şi antrenor. Deh, ce face ceasul din om! Mă rog, poate Ferrari, Gucci, Versace, Vuitton. Declinul echipei naţionale a început cu inchizătorul Rădoi (2002 -2008). A fost fără BAC şi în teren şi în afara lui. Noroc cu Olăroiu, că de la Nădlac încolo nu- l cerea nimeni. Halal, Al-Hilal ş-atât!”, a scris Puşcaş pe reţelele de socializare.

EXCLUSIV | Mirel Rădoi e de neînţeles. Florin Răducioiu: ”Nu e coerent în ce spune”. Vochin: ”De ce nu i-a anunţat pe jucători că îşi dă demisia?”

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare