Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Borriello a dezvăluit motivul pentru care n-a mers relaţia cu Mădălina Ghenea

Marco Borriello a dezvăluit motivul pentru care n-a mers relaţia cu Mădălina Ghenea

Diverse

Comentarii

Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma şi Juventus, a dezvăluit motivul pentru care relaţiile sale cu femei precum Mădălina Ghenea sau Nina Senicar n-au funcţionat.

Între atacantul italian şi Mădălina Ghenea a existat acum câţiva ani o poveste de dragoste cunoscută în tot showbizul din Italia. Borriello a fost foarte îndrăgostit de româncă şi Mădălina Ghenea a lăsat de înţeles că ea a fost cea care nu şi-a mai dorit relaţia. Acum, la câţiva ani distanţă de la acele momente, Marco Borriello pare că şi-a găsit linişte în faţa modelului şi antreprenorului brazilian Sofia Resing, care este cu 10 ani mai tânără decât el.

Site-ul cronacasocial.com a încercat să găsească motivul pentru care Marco Borriello s-a oprit la Sofia Resing, deşi prin viaţa lui au trecut femei precum Mădălina Ghenea sau Nina Senicar. Fostul internaţional italian spune însă că niciuna dintre ele n-a reuşit să-l mişte atât de mult încât să-l facă să-şi schimbe gândirea pe care o avea atunci:

”Nimeni n-a reuşit să mă distragă de la fotbal. Ani de zile m-am gândit doar la cariera mea şi la distracţie. Acum încep să-mi doresc o parteneră stabilă şi mulţi copii”, a explicat Marco Borriello, citat de cronacasocial.com.

Afla mai multe despre: madalina ghenea 

viewscnt
Articole similare