Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problemă a noului transfer de la FCSB: "La ce fotbal ştie, putea să ajungă mult mai sus" | EXCLUSIV

Marea problemă a noului transfer de la FCSB: "La ce fotbal ştie, putea să ajungă mult mai sus" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dorin Rotariu este noul jucător al celor de la FCSB, fostul jucător al rivalilor de la Dinamo a acceptat propunerea patronului FCSB, Gigi Becali.

Transferul noului jucător al celor de la FCSB, Dorin Rotariu, a fost analizat în detaliu de Ovidiu Herea, care a remarcat anumite particularităţi ale noului fotbalist al "roş-albaştrilor".

Ovidiu Herea: "La ce fotbal ştie, putea să ajungă mult mai sus"

"El calitate fotbalistică are. Mi-a plăcut dintotdeauna, dar inconstanţa asta.. La ce fotbal ştie, putea să ajungă mult mai sus. Cam asta e problema fotbalului românesc, constanţa, şi la echipe, şi la jucători.

E o achiziţie bună pentru FCSB. Acum, eu sunt curios ce se va întâmpla cu Octavian Popescu. Îmi place foarte mult ca jucător." a spus Ovidiu Herea, la emisiunea Sport Report.

Mihai Stoica, avertisment pentru Octavian Popescu: "Joci bine, joci în continuare! Joci rău, pe bancă sau în tribună. E simplu"

Mihai Stoica a spus că Octavian Popescu n-are asigurat postul de titular, nici în stânga atacului, acolo unde Coman e de neclintit, nici în dreapta, acolo unde are concurenţă acerbă.

În direct la Orange Sport, MM a transmis un mesaj legat de situaţia atacantului.

"Tavi e improvizaţie acolo. Meciul lui de referinţă e cel cu Universitatea Craiova, dă două pase geniale. El e conştient că la momentul ăsta Coman e de neclintit de acolo.

E prea bun Coman. (…) La echipa asta e simplu. Intri, joci bine, joci in continuare. Joci rău, stai pe bancă, Joci foarte rău, stai în tribuna, ca la orice echipa de altfel", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbdorin rotariuovidiu herea 

viewscnt
Articole similare