adplus-dvertising
You are here:

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre fostul patron al lui Poli Timişoara

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre fostul patron al lui Poli Timişoaragalerie foto

Diverse

Comentarii

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă, susţine Alexandru Ionuţ Dobroiu, un fost fotbalist de la Rapid, care a fost coleg de închisoare cu fostul patron al lui Poli Timişoara.

Marian Iancu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Liga 1. El a preluat-o în 2005 pe Poli AEK Timişoara, pe care a transformat-o într-o forţă a Ligii 1.

Însă, în octombrie 2014, Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”Am stat cu el la puşcărie”

Timp de şase ani, între 2005 şi 2011, Marian Iancu a fost unul dintre cei mai importanţi patroni din Liga 1. Omul de afaceri a preluat Poli AEK Timişoara de la Toni Doboş şi a făcut investiţii importante în clubul de pe Bega.

Poli Timişoara a ajuns astfel să se bată constant pentru primele poziţii, însă cea mai mare performanţă a fost în loc 2, pe care l-a ocupat în două sezoane, 2008-2009 şi 2010-2011.

De altfel, Marian Iancu a acuzat în repetate rânduri că n-a reuşit să ia titlul din cauza jocurilor de culise şi a fost constant în conflict cu şefii forurilor interne din acea perioadă.

Până la urmă, Marian Iancu s-a retras în 2011 de la Poli Timişoara şi performanţele clubului au avut foarte mult de suferit.

Pe 14 octombrie 2014, Marian Iancu a primit o nouă lovitură. Omul de afaceri a primit o condamnare de 12 ani de închisoare cu executare, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, după ce a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul ”RAFO”.

Ulterior, pe 8 iunie 2015, Marian Iancu a primit o condamnare de 14 ani de închisoare pentru înşelăciune şi spălare de bani în dosarul Rafo-Carom. Potrivit legislaţiei din România, Marian Iancu a trebuit astfel să execute pedeapsa cea mai mare.

Ajuns la 56 de ani, Marian Iancu se află într-o stare deplorabilă. Dezvăluirea a fost făcută de Alexandru Ionuţ Dobroiu, un fost fotbalist al Rapidului care a fost condamnat la 3 ani şi 11 luni de închisoare pentru deţinere, consum şi trafic de droguri.

Alexandru Ionuţ Dobroiu şi-a executat condamnarea la penitenciarul Rahova şi a ieşit din închisoare după ce a executat 2 ani şi 4 luni. Acesta spune că l-a avut la Rahova coleg de închisoare pe Marian Iancu, despre care susţine că a ajuns într-o situaţie deplorabilă:

”Că tot m-ai întrebat cu cine am stat la puşcărie, am stat şi cu Iancu, de la Timişoara, e terminat, de-abia mai merge”, a mărturisit Alexandru Ionuţ Dobroiu într-un interviu pentru Playsport.

Într-o declaraţie făcută în martie 2015, Miron Cozma susţinea că fostul patron al lui Poli Timişoara are grave probleme medicale: “Marian Iancu nu se simte bine, are diabet şi probleme cu inima”.

viewscnt
Articole similare