Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Bălaşa s-a transferat de la Craiova la o altă echipă din Liga 1. Câţi bani a primit Universitatea în schimbul fundaşului

OFICIAL | Mihai Bălaşa s-a transferat de la Craiova la o altă echipă din Liga 1. Câţi bani a primit Universitatea în schimbul fundaşului
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat oficial că s-a despărţit de Mihai Bălaşa. Fundaşul în vârstă de 27 de ani s-a transferat la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Universitatea Craiova a anunţat miercuri transferul lui Mihai Bălaşa la Sepsi Sfântu Gheorghe. Fundaşul central va lucra astfel din nou cu Cristiano Bergodi, pe care l-a mai avut antrenor şi la Craiova.

Mihai Bălaşa juca la Universitatea Craiova din vara lui 2019, când oltenii au plătit 100.000 de euro pentru transferul de la FCSB.

Craiova s-a despărţit de Mihai Bălaşa. Fundaşul s-a transferat la Sepsi

În vârstă de 27 de ani, Mihai Bălaşa a fost în ultimii doi ani unul dintre jucătorii importanţi de la Universitatea Craiova. Însă Bălaşa a alternat meciurile bune cu greşeli copilăreşti.

Drept urmare, şefii Universităţii Craiova au decis să-l lase să plece în momentul în care fundaşul central a primit o ofertă de la Sepsi Sfântu Gheorghe:

”Clubul Universitatea Craiova anunţă că fundaşul central Mihai Bălaşa a fost transferat definitiv la Sepsi OSK.

Îi mulţumim lui Mihai pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Ştiinţei şi îi dorim mult succes în continuare”, este comunicatul echipei din Bănie.

Mihai Bălaşa va lucra astfel din nou cu Cristiano Bergodi, pe care l-a avut antrenor şi la Universitatea Craiova.

Potrivit ProSport, Universitatea Craiova a încasat doar 50.000 de euro în urma transferului lui Mihai Bălaşa la Sepsi.

Ca o curiozatate, FCSB a plătit 500.000 de euro pentru transferul lui Mihai Bălaşa de la AS Roma Primavera, în ianuarie 2017.

Înainte să prindă acest transfer, Mihai Bălaşa şi alţi trei jucători jucători au fost informaţi de şefii Universităţii Craiova că nu mai fac parte din planurile lui Laurenţiu Reghecampf.

”Pe de altă parte, Mihai Bălaşa este în ultimele 6 luni de contract”, şi-a justificat Mihai Rotaru decizia.

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a promis că va aduce întăriri pe posturile rămase deficitare: ”Discutăm despre un fundaş central. Unul care să joace banda stânga, banda dreaptă... discutăm. Şi pentru un mijlocaş defensiv dacă găsim ceva”,  a mai spus Mihai Rotaru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balasa 

viewscnt
Articole similare