Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu, discuţie la telefon cu Dumitru Dragomir. Ce i-a spus fostul patron din Liga 1: ”Numai în pielea lui să nu fii”. EXCLUSIV

Marian Iancu, discuţie la telefon cu Dumitru Dragomir. Ce i-a spus fostul patron din Liga 1: ”Numai în pielea lui să nu fii”. EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce conversaţie a avut cu Marian Iancu, imediat după ce patronul lui Poli Timişoara a ieşit din închisoare.

În urmă cu aproape două săptămâni, Marian Iancu a fost eliberat condiţionat, după ce a stat ceva mai mult de 8 ani în spatele gratiilor.

Imediat după ce a ieşit din închisoare, Marian Iancu a avut o convorbire cu Dumitru Dragomir, cel care era preşedintele LPF când omul de afaceri investea la Poli Timişoara.

Ce au vorbit la telefon Marian Iancu şi Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir şi Marian Iancu au rămas în relaţii bune din perioada în care cei doi erau actori principali în fotbalul românesc: unul preşedinte la LPF, Iancu patron la Poli Timişoara.

După ce a ieşit din închisoare, Dumitru Dragomir a fost una dintre persoanele pe care fostul patron al lui Poli Timişoara le-a sunat.

Dumitru Dragomir susţine că au discutat despre starea de sănătate a omului de afaceri, în contextul în care el a avut în închisoare mai multe probleme medicale.

Marian Iancu i-a transmis că se află într-o stare bună şi că îşi doreşte o perioadă în care să reuşească să lase în spate experienţa pe care a trăit-o în spatele gratiilor:

FOTO: CUM ARATĂ MARIAN IANCU DUPĂ 8 ANI DE ÎNCHISOARE!

”Am vorbit cu Marian. L-am întrebat cum se simte. Vă daţi seama că, după perioada asta de 9 ani (n.r. a stat 8 ani în închisoare), cât a stat el acolo, numai în pielea lui să fii.

Am vrut doar să ştiu dacă e sănătos, mi-a zis că este bine, că, deocamdată, vrea doar să se liniştească şi să-şi revină după perioada aia neagră.

Eu vă spun un lucru: este un om foarte deştept, teribil de orgolios, nici măcar nu m-am gândit să-l întrb dacă l-aş putea ajuta cu ceva, pentru că n-ar fi acceptat nici în ruptul capului.

Eu sunt sigur că, la câtă inteligenţă are omul ăsta, va reuşi să se ridice din nou pe afaceri. Despre fotbal nu am discutat absolut nimic, nici măcar nu s-a pus problema de a vorbit despre fotbal.

Şi pentru că m-aţi întrebat, eu nu cred că el va mai investi vreodată în fotbal. Şi vă spun ceva: dacă o va face, cu mine a stricat orice prietenie”

Până în urmă cu ceva timp, fotbalul însemna puşcărie pentru toţi cei care băgau bani în acest sport. Nu merită”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Marian Iancu a ieşit din închisoare după ce a stat 8 ani în spatele gratiilor

În urmă cu 15 ani, Marian Iancu era unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Liga 1. Omul de afaceri a preluat-o pe Poli AEK Timişoara (în iarna lui 2005) în care a investit sume importante în speranţa că va reuşi să câştige titlul.

Echipa de pe Bega a devenit astfel una dintre cele mai puternice echipe din campionat, însă, cu Marian Iancu patron, n-a prins decât două locuri 2. Un alt rezultat care a rămas în istorie a fost eliminarea lui Şahtior Doneţk din preliminariile Ligii Campionilor, în anul 2009.

În 2011, Marian Iancu s-a retras de la Poli Timişoara şi de acolo a început declinul echipei bănăţene.

În 2014, Marian Iancu a fost condamnat la 14 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de spălare de bani şi evaziune fiscală, în dosarul RAFO Oneşti.

În aceeaşi sentinţă, judecătorii l-au obligat să înapoieze statului în jur de 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, astfel că a rămas fără cea mai mare parte din avere.

Autor: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare