Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marile regrete ale patronului de la FC Botoşani, Valeriu Iftime: ”De trei ani tot spun asta! Am crezut că îl pot reinventa pe Marius Croitoru” | EXCLUSIV

Marile regrete ale patronului de la FC Botoşani, Valeriu Iftime: ”De trei ani tot spun asta! Am crezut că îl pot reinventa pe Marius Croitoru”  | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu renunţă la echipă, pentru moment!

FC Botoşani este ultima în Superligă, cu 12 puncte obţinute după primele 21 de etape, iar specialiştii o consideră ”condamnată” la retrogradare.

Valeriu Iftime regretă aducerea lui Marius Croitoru: ”Am crezut că îl reinventez”

Omul de afaceri nu vrea să arate cu degetul spre altcineva pentru situaţia de la club. Dimpotrivă, consideră că el este cel care a greşit ”flagrant”, deoarece a luat decizii total neinspirate.

Poate cea mai mare a fost readucerea lui Marius Croitoru la echipă. Un tehnician pe care îl aprecia foarte mult, dar care nu a reuşit decât ”să agite spiritele” la Botoşani, decât să aducă un plus.

Sunt greşeli şi nu o fac să-mi pun cenuşă în cap. Toate marile greşeli, în orice tip de organizaţie, vin de la şef. 

De trei ani spun că mă las şi am tot încercat tot felul de metode ca să las echipa asta. Să caut un potenţial finanţator. 

Am plecat de la idee că aş vrea nişte bani dacă aş vinde-o. Am ajuns la faza în care nu mai vreau nimic şi am terminat cu faptul că îţi dau 3.000.000 de euro, numai ţine-o.

În starea asta de viteză, neatenţie şi credinţă că îl pot reinventa pe Marius Croitoru astă-vară. În condiţiile în care nu avea nici licenţa făcută. Cred că a fost al doilea pas greşit făcut astă vară.

Toate greşelile vin de la mine şi de la faptul că fotbalul ăsta...Trebuie să uit, să mă detaşez de el. Acum, trebuie să recunosc că m-am reorganizat un pic la cererea multor suporteri şi iubitori de fotbal din Botoşani. 

N-am crezut niciodată că există atâta pasiune şi dorinţă de a rămân. Ok, eu fac toate eforturile posibile şi rămân.

Eu şi asociaţii mei am dat 3.000.000 de euro anul trecut. Dacă mai vindem un jucător, mai cosmetizam cu un 1.000.000 de euro. Am putut să fac asta anul acesta”, a declarat Valeriu Iftime, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: valeriu fitimefc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare