You are here:

Mario Camora, fericit după golul de generic marcat la Sepsi. CFR Cluj, la 11 puncte în faţa FCSB-ului: ”Se putea şi mai mult”

Mario Camora, fericit după golul de generic marcat la Sepsi. CFR Cluj, la 11 puncte în faţa FCSB-ului: ”Se putea şi mai mult”

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la Sepsi, scor 2-0, în etapa a 28-a din Liga 1.

Mario Camora, fericit după golul de generic marcat la Sepsi. CFR Cluj, la 11 puncte în faţa FCSB-ului: ”Se putea si mai mult”

Mario Camora a deschis scorul în minutul 5, cu un gol absolut senzaţional, un şut de la aproximativ 25 de metri, fără preluată.

Gabriel Debeljuh a închist tabela în minutul 84 şi a consemnat victoria campioanei României.

Astfel, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte după 28 de etape. Ardelenii sunt la 11 puncte în faţa celor de la FCSB, ocupanta locului secund. Bucureştenii vor juca duminică, în compania celor de la Farul.

Mario Camora a reacţionat la finalul jocului. Căpitanul de 35 de ani se bucură pentru golul reuşit, pe care îl dedică familiei sale.

De asemenea, fundaşul stânga speră să câştige şi în ultimele două etape din sezonul regular, cu FC Voluntari şi Dinamo.

”A fost un gol frumos. Mister a spus să încercăm să dăm mai mult din afara careului. Am încercat, am prins bine mingea şi mă bucur pentru gol, dar mai mult pentru victoria echipei.

Se putea şi mai mult (n.r. în campionat), dar dacă înainte de campionat aveam şansa să semnez ceva document să ai opt puncte, acum 11, dar opt până etapa trecută la această fază, cred că toată lumea semna, nu? 

Echipa a avut o atitudine foarte bună, mă bucur că am dat şi gol şi vreau să dedic golul nevestei, copiilor mei, că sunt foarte mândru de el.

(n.r. FC Voluntari şi Dinamo?) Mergem pe orice teren, acasă sau deplasare încercăm tot timpul să luăm cele trei puncte. Acum trebuie să pregătim acest meci de miercuri şi sperăm să batem la Voluntari”, a declarat Camora, după victoria cu Sepsi.

Afla mai multe despre: camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare