Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, după ce golul lui Sidibe a fost validat cu VAR: "Mai rău ne încurcă. Nea Adi mi-a zis că e în discuţii cu un atacant foarte bun"

Marius Croitoru, după ce golul lui Sidibe a fost validat cu VAR: "Mai rău ne încurcă. Nea Adi mi-a zis că e în discuţii cu un atacant foarte bun"

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a câştigat, marţi, cu Sepsi OSK, pe teren propriu, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Marius Croitoru, după U Craiova 1948 - Sepsi 1-0

La Târgu Jiu, în prima repriză, arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat două goluri. Primul a fost în minutul 10, când a fost anulat golul lui Tudorie, pentru un ofsaid. Al doilea, în minutul 18, când a înscris Bălan, dar după intervenţia VAR golul a fost anulat pentru ofsaid. Sidibe a marcat golul victoriei craiovene în minutul 43, gol validat de VAR după un henţ clar al mijlocaşului.

La final, Marius Croitoru a continuat să pună presiune pe arbitrii care gestionează sistemul VAR şi a anunţat că Adrian Mititelu se află în negocieri cu un "atacant foarte bun", pentru a-l înlocui pe Andrea Compagno, transferat la FCSB. 

"Un meci teribil de greu, împotriva unei echipe bune din campionatul României. Să joci în 10 oameni împotriva lui Sepsi e foarte dificil, după ce Sidibe a luat roşu. Am făcut anumite schimbări, s-a schimbat dinamica, am schimbat linia de mijloc, în atac, nu-l mai avem pe Compagno, pentru că el ţinea de mingi, s-a schimbat puţin dinamica de joc. Nu mi-am dorit să fac un joc slab, au apărut doar schimbări în echipă cu jucători noi. 

Acest sistem VAR mai mult ne încurcă, din punctul meu de vedere. Urlam la televizor, urlam toţi şi practic mai rău ne încurcă decât să ne ajute, dar nu e posibil. S-au supărat când au spus că avem cel mai slab VAR. Bine, e cel mai bun. 

Din câte am vorbit cu nea Adi (n.r. - Adrian Mititelu) a zis că e în discuţii cu un atacant foarte bun. A zis că va veni. Dacă nu vine, apelăm la jucătorii pe care-i avem. Lui Compagno îi zic să joace (n.r. - la FCSB), să nu ţină cont de nimic. S-a investit o sumă imensă, să joace fotbal şi oricum nu cred că vor fi probleme, pentru că se antrenează la cel mai bun nivel", a declarat Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: marius croitoruu craiova 1948sepsi 

viewscnt
Articole similare