Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru i-a cerut bani lui Valeriu Iftime după victoria cu Dinamo: "A arătat patru către mine"

Marius Croitoru i-a cerut bani lui Valeriu Iftime după victoria cu Dinamo: "A arătat patru către mine"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a mai făcut un pas cu FC Botoşani spre play-off-ul Ligii 1, după 4-0 cu Dinamo Bucureşti. La final, a negociat direct de pe teren cu Valeriu Iftime suma pe care o aşteaptă pentru echipă.

Marius Croitoru vrea să-i răsplătească pe jucătorii lui FC Botoşani

Valeriu Iftime e încântat de ce vede la FC Botoşani pe finalul sezonului regular. Omul care conduce clubul din Moldova a comentat victoria cu Dinamo. 

"Scopul nostru nu a fost să umilim Dinamo, a fost să câştigăm meciul ăsta, care era periculos. Ceea ce a făcut Marius în seara asta e aproape incredibil pentru mine. S-a apărat, a lăsat-o pe Dinamo să vină peste noi şi a jucat contraatac. Şi i-a ieşit.

Până la urmă e o chestiune pentru care merită felicitat Marius. La un moment dat părea destul de urât să joci cu Dinamo şi să te atace acasă, dar scorul era 3-0. Ce poţi să-i spui? Dacă ne dădeau ei un gol pe contraatac, era mai greu. Azi am avut şi noroc, nişte goluri extraordinare şi un Jaja în mare formă", a declarat finanţatorul lui FC Botoşani, la Fotbal Look.

Marius Croitoru a simţit momentul şi la finalul partidei i-a făcut semn lui Valeriu Iftime că aşteaptă primele pentru echipă. De altfel, conducătorul a dezvăluit cum se negociază recompensele la Botoşani. 

"A arătat patru către mine, e vorba de bani! Noi negociem. Am spus că nu mai dau bani înainte de meci niciodată. Am spus că jucăm şi îmi arată: o mie, două, patru, şase. Şi el mi-a cerut patru mii! Eu am spus nu, că mai vedem. După fiecare meci vine la mine. El sau căpitanul de echipă... Când câştigăm, vă daţi seama", a mai spus Iftime.

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 4-0, în Liga 1

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a XXIV-a din Liga 1. 

Clasamentul după etapa a XXII-a este următorul:

1. CFR Cluj - 60 de puncte, 2. FCSB - 52, 3. FC Voluntari - 42, 4. FC Botoşani - 41, 5. CS Universitatea Craiova - 36, 6. Farul - 35, 7. FC Rapid - 34, 8. FC Argeş - 34, 9. UTA - 31, 10. Sepsi - 29, 11. Chindia - 27, 12. CS Mioveni - 26, 13. Gaz Metan Mediaş - 24, 14. FC U Craiova - 23, 15. Dinamo - 12, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorubotosani dinamo 4-0 

viewscnt
Articole similare