Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae, moment fabulos cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev - Sporting, în Youth League: "S-a uitat ciudat la mine"

Marius Niculae, moment fabulos cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev - Sporting, în Youth League: "S-a uitat ciudat la mine"
Comentarii

Dinamovistul Marius Niculae a fost prezent la meciul din Youth League dintre Dinamo Kiev şi Sporting Lisabona. Fostul atacant şi-a susţinut echipa pentru care a jucat şi l-a mirat pe Mircea Lucescu.

Marius Niculae, moment fabulos cu Mircea Lucescu

Dinamo Kiev U19 şi Sporting Lisabona U19, din optimile de finală ale UEFA Youth League, s-a terminat 1-2. Meciul a avut loc pe Stadionul Rapid-Giuleşti, iar din tribune au asistat, printre alţii, antrenorul campioanei Ucrainei, Mircea Lucescu, patronul Igor Surkis sau fostul atacant al lui Sporting, Marius Niculae. 

Ataşat de echipa de tradiţie din Portugalia, pentru care a jucat între 2001-2005 şi cu care a devenit campion în 2002, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători, Marius Niculae i-a încurajat pe tinerii jucători ai lusitanilor. 

Aflat lângă antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu l-a mustrat din priviri, în spirit de glumă.

"M-am văzut cu domnul Lucescu, ne-am salutat, s-a uitat ciudat la mine, că eram cu Sporting. Dar i-am zis că e a doua mea casă şi el ce să zică... Acum e la Kiev, trebuie să fie cu cei de acolo şi  fiecare cu echipa lui de suflet", a declarat Marius Niculae. 

"Săgeată" s-a întâlnit cu jucătorii lui Sporting: "Am fost şi ieri seară la ei, la hotel, am stat de vorba cu ei. E a doua mea casă, a doua mea echipă de suflet  şi mi-a făcut plăcere să stau cu ei şi să-i văd câştigând", a adăugat oficialul FRF. 

 

Afla mai multe despre: marius niculaemircea lucescu 

viewscnt
Articole similare