Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a recunoscut: ”Da, am vorbit cu Gigi Becali la telefon!”

Marius Şumudică a recunoscut: ”Da, am vorbit cu Gigi Becali la telefon!”

Fotbal

Comentarii

În fotbalul românesc se pare că niciodată nu iese fum fără foc!

Pe fondul tensiunilor de la FCSB, în speciale cele dintre antrenorul Mihai Pintilii şi patronul Gigi Becali, au apărut tot mai multe zvonuri care îl indicau pe Marius Şumudică drept un posibil candidat pentru banca tehnică.

Mihai Stoica nu crede în varianta Marius Şumudică

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat despre această posibilitate, însă răspunsul a venit prompt.

Nu ştiu nimic. Nu cred că a existat aşa ceva. Habar n-am. Nu am cum să ştiu minut de minut ce face, dar nu. Asta este.... Nici vorbă. Gigi e în permanent contact cu antrenorii noştri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Şi cumva, Mihai Stoica avea dreptate, pentru că nu are cum să ştie exact toate acţiunile întreprinse de şeful său.

Marius Şumudică: ”Am vorbit cu Gigi Becali la telefon mai multe

În schimb, Marius Şumudică a recunoscut că a stat de vorbă cu Gigi Becali în aceste zile, însă neagă orice discuţie avută pe tema preluării echipei. 

Tehnicianul a afirmat că discuţiile nu au fost legat de fotbal, însă a refuzat să intre în detalii, considerându-le ”private”.

Da, am vorbit cu Gigi Becali la telefon mai multe. Dar în niciun caz nu s-a pus problema să-mi se facă o ofertă oficială din partea FCSB.

Eu sunt antrenor profesionist după cum am mai spus, dacă am o ofertă pot să iau în calcul orice fel de ofertă, chiar dacă vine din Arabia, din Turcia sau chiar de la FCSB. Dar Gigi Becali nu mi-a propus oficial să preiau echipa. 

Am discutat alte chestiuni care au mai puţină legătură cu fotbalul şi care, bineînţeles, sunt lucrurile noastre private, pe care nu pot să le dezvălui”, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare