Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a întâlnit Gigi Becali cu Marius Şumudică?”. Mihai Stoica: ”Nu am cum să ştiu minut de minut ce face!” | EXCLUSIV

”S-a întâlnit Gigi Becali cu Marius Şumudică?”. Mihai Stoica: ”Nu am cum să ştiu minut de minut ce face!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Cresc tensiunile la FCSB, mai ales după ce echipa a fost eliminată din Conference League.

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali (65 de ani), şi-a declarat public nemulţumirea de faptul că antrenorii săi nu-l mai ascultă şi a recunoscut că trebuie schimbat ceva.

Marius Şumudică, la FCSB?

Omul de afaceri a exclus orice posibilitatea de a fi schimbaţi cei doi antrenori care se ocupă de echipă, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, însă toată lumea ştie cât de imprevizibil poate fi acesta.

Mai exact, Gigi Becali nu înţelege de ce nu se pot mări, ca durată, şedinţele de antrenament, însă la alte cluburi se poate. În plus, Mihai Pintilii l-a avertizat pe patron că pleacă, dacă acest lucru se va întâmpla.

În opinia lui Gigi Becali, antrenamentele prelungite produc automatismele ce dau valoare unei echipe, aşa cum s-a putut observa la danezii de la Nordsjaelland, în ”dubla” din Conference League.

”E vorba de repetiţie. De ce spun asta? Echipa asta, Nordsjaelland - s-ar putea să n-am dreptate - nu este o echipă de mare talent. Noi talent avem. E o echipă care s-a mişcat şi a primit. Mişcare pe teren. Eu spun, dar poate noi nu putem să facem. Aşa cred.

Când am spus: Bă, Mihai, juma de oră de antrenament în plus de anul ăsta. Mihai Pintilii: Că eu plec, nea Gigi, atunci! Păi, de ce să pleci? Că atâta e antrenamentul. De ce la Hagi e dublu, mă? Dacă ar avea echipa asta Gică, ar juca în grupele Ligii”, declara joi, Gigi Becali, la Palat.

Mihai Stoica, despre Gigi Becali: ”Nu am cum să ştiu minut de minut ce face”

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat dacă cumva Gigi Becali a luat legătura cu antrenorul Marius Şumudică, liber de contract în acest moment, aşa cum se zvoneşte.

Nu ştiu nimic. Nu cred că a existat aşa ceva. Habar n-am. Nu am cum să ştiu minut de minut ce face, dar nu. Asta este.... Nici vorbă. Gigi e în permanent contact cu antrenorii noştri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare