You are here:

Marius Şumudică, back in business! Înapoi în Superligă, cu o singură condiţie: "Cu mare plăcere!"

Marius Şumudică, back in business! Înapoi în Superligă, cu o singură condiţie: "Cu mare plăcere!"

Superliga

Comentarii

Naş la nunta lui Denis Drăguş (24 de ani), unul dintre tricolorii care au reprezentat România la EURO 2024, Marius Şumudică a spus că s-ar întoarce în Superligă cu o condiţie: clubul să fie stabil din punct de vedere financiar!

Marius Şumudică a dezvăluit că a refuzat recent o ofertă din Iran, dar şi că a pierdut o ofertă din Qatar "din cauza cuiva", aluzie la Dan Şucu, patronul Rapidului, cu care a purtat negocieri pentru eventuala preluare a băncii tehnice din Giuleşti.

Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească echipele din România care îl vor pe Marius Şumudică antrenor

Liber de contract în prezent, Marius Şumudică n-ar spune "nu" unei reveniri în Superliga. Totuşi, există şi o condiţie pentru a accepta o ofertă din România. Clubul pe care îl preia să fie stabil din punct de vedere financiar pentru a-i putea oferi condiţii propice performanţei.

"În campionatul romanesc m-as intoarce daca ar fi un proiect ok.  Sa existe un proiect cu conditii bune financiar. Nu eu (n.r. - nu pentru el), clubul. Sa existe repect, sa ai conditii de pregatire. Cu mare placere, de aici am plecat", a declarat Marius Şumudică.

Antrenorul român este liber de contract după ce s-a despărţit de turcii de la Gaziantep FK, în martie 2024.

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertaromaniasuperliga 

viewscnt
Articole similare