You are here:

Marius Şumudică, contract „beton” la Rapid. Ce salariu i-a pregătit Dan Şucu

Marius Şumudică, contract „beton” la Rapid. Ce salariu i-a pregătit Dan Şucu

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) este noul antrenor al celor de la Rapid, iar prezentarea oficială va avea loc în cel mai scurt timp.

Dan Şucu îi face ”poftele” lui Şumi. Contract ”beton” la Rapid

Favoritul tribunelor, Marius Şumudică, a semnat contractul cu Rapid şi va fi anunţat oficial, în curând, ca principal la echipa care-şi propune titlul în Superliga, trofeul Cupei României şi revenirea în competiţiile europene. 

Marius Şumudică a semnat contractul care marchează revenirea în club după 13 ani. 

Rapid va face anunţul oficial în curând, iar prezentarea lui Marius Şumudică va avea loc miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Din primele informaţii oferite de Fanatik, Şumudică are ca obiectiv să prindă play-off-ul şi va avea un salariu de 20.000 de euro lunar. Staff-ul tehnic va fi compus de Cristi Petre şi Gabi Mărgărit, în timp ce preparatorul fizic va fi Ciprian Moscu.

Şucu s-a gândit şi la bonusuri importante pentru Şumudică, aşadar antrenorul va primi încă 100.000 de euro dacă Rapid termină pe locurile 2-3. Iar dacă aduce titlu în Giuleşti, Şumudică va primi 500.000 de euro!

  • Şumudică e liber de contract încă din martie, atunci când a plecat chiar de la Gaziatep, acolo unde a stat 28 de etape. 

”Să fie într-un ceas bun!”. Liderul suporterilor Rapidului, mesaj pentru Şumudică

Afla mai multe despre: marius şumudicărapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare