You are here:

Rapid a semnat cu noul antrenor! Acţiune fulger în Giuleşti | BREAKING NEWS

Rapid a semnat cu noul antrenor! Acţiune fulger în Giuleşti | BREAKING NEWS

Rapid

Comentarii

Planul conducătorilor de la Rapid a decurs fără probleme. Cu temele făcute după un sezon sub aşteptări, şefii din Giuleşti s-au înţeles cu Neil Lennon, în privinţa despărţirii, iar Marius Şumudică a semnat contractul cu echipa sa de suflet.

Rapid are antrenor! A semnat la o oră după plecarea lui Neil Lennon din birourile clubului

Fanii rapidişti au primit, marţi, vestea cea mare. Favoritul tribunelor, Marius Şumudică, a semnat contractul cu Rapid şi va fi anunţat oficial, în curând, ca principal la echipa care-şi propune titlul în Superliga, trofeul Cupei României şi revenirea în competiţiile europene. 

La două zile după ce Rapid a remizat cu Dinamo, scor 1-1, în al şaselea meci fără victorie în campionat, Neil Lennon a fost chemat de şefi, pentru a-i fi comunicată decizia. 

Nord-irlandezul a fost pus pe liber, însă rezilierea a fost plătită cu 300.000 de euro din partea şefilor, bani care vor fi împărţiţi de membrii staffului. 

Marius Şumudică a semnat cu Rapid

Neil Lennon a plecat la ora 17:00 de la Stadionul Rapid, iar înainte de ora 18:00 a sosit Marius Şumudică, cel care a intrat triumfător în Giuleşti. 

La nici jumătate de oră de când a intrat în şedinţă cu conducătorii de la Rapid, Marius Şumudică a semnat contractul care marchează revenirea în club după 13 ani

Rapid va face anunţul oficial în curând, iar prezentarea lui Marius Şumudică va avea loc miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Primele imagini cu Marius Şumudică în Giuleşti, cu scurt timp înainte de a semna contractul cu Rapid. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica antrenor rapidneil lennon rapid 

viewscnt
Articole similare