You are here:

”Parcurs mizerabil”. Englezii, fără milă la adresa lui Neil Lennon

”Parcurs mizerabil”. Englezii, fără milă la adresa lui Neil Lennon

Rapid

Comentarii

Rapid are cel mai prost debut de campionat, de când a revenit în Superliga.

Neil Lennon, OUT de la Rapid. Reacţia presei din Anglia

Instalat în funcţia de antrenor al Rapidului la sfârşitul lui mai 2024, Neil Lennon nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele şase partide pe care giuleştenii le-au disputat în acest sezon, perioadă în care a înregistrat o înfrângere şi cinci rezultate de egalitate.

După eşecul cu Petrolul din etapa a treia, suporterii rapidişti i-au băgat în şedinţă pe favoriţi şi i-au cerut demisia lui Neil Lennon, pe care îl consideră principalul vinovat pentru startul ratat de sezon.

La mai puţin de trei luni distanţă de la momentul în care a semnat cu Rapid, Neil Lennon va părăsi banca tehnică a grupării giuleştene.

Englezii de la Daily Record au scris despre parcursul pe care l-a avut Neil Lennon la Rapid şi despre impresia lăsată în România.

”Neil Lennon e aproape să fie dat afară de Rapid Bucureşti după doar trei luni. Plăteşte pentru parcursul mizerabil din România”, a titrat sursa citată.

”Nord-irlandezul a ajuns în România în luna mai, dar are şase meciuri la rând fără victorie, iar clubul din Bucureşti e gata să apese pe trăgaci”, au mai notat britanicii.

Din informaţiile Orange Sport, în acest moment se negociază termenii rezilierii contractului cu Neil Lennon şi componenţii staff-ului său, urmând ca în decursul acestei zile să apară anunţul oficial referitor la despărţirea de experimentatul tehnician.

Întreg staff-ul lui Neil Lennon va încasa 350.000 de euro după reziliere. Din această sumă, 150.000 de euro îi vor reveni lui Lennon.

Afla mai multe despre: neil lennonrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare