You are here:

BREAKING | Neil Lennon, OUT de la Rapid! Dan Şucu trebuie să scoată din buzunar o avere după ce l-a dat afară pe nord-irlandez

BREAKING | Neil Lennon, OUT de la Rapid! Dan Şucu trebuie să scoată din buzunar o avere după ce l-a dat afară pe nord-irlandez

Superliga

Comentarii

La mai puţin de trei luni distanţă de la momentul în care a semnat cu Rapid, Neil Lennon va părăsi banca tehnică a grupării giuleştene.

Instalat în funcţia de antrenor al Rapidului la sfârşitul lui mai 2024, Neil Lennon nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele şase partide pe care giuleştenii le-au disputat în acest sezon, perioadă în care a înregistrat o înfrângere şi cinci rezultate de egalitate.

După eşecul cu Petrolul din etapa a treia, suporterii rapidişti i-au băgat în şedinţă pe favoriţi şi i-au cerut demisia lui Neil Lennon, pe care îl consideră principalul vinovat pentru startul ratat de sezon.

Dan Şucu l-a dat afară pe Neil Lennon. Decizia care l-a costat scump pe patronul Rapidului

Deşi nord-irlandezul a declarat după meciul cu Dinamo că nu ia în calcul să îşi dea demisia de la Rapid, Dan Şucu s-a hotărât să încheie colaborarea cu experimentatul tehnician după o şedinţă ce s-a desfăşurat astăzi, pe 20 august.

Din informaţiile Orange Sport, în acest moment se negociază termenii rezilierii contractului cu Neil Lennon şi componenţii staff-ului său, urmând ca în decursul acestei zile să apară anunţul oficial referitor la despărţirea de experimentatul tehnician.

Întreg staff-ul lui Neil Lennon va încasa 350.000 de euro după reziliere. Din această sumă, 150.000 de euro îi vor reveni lui Lennon.

Marius Şumudică este mare favorit să preia banca tehnică a Rapidului.

Afla mai multe despre: superligarapidneil lennondan şucu 

viewscnt
Articole similare