You are here:

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică a reacţionat, după ce s-a scris că a semnat cu Rapid

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică a reacţionat, după ce s-a scris că a semnat cu Rapid

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a oferit o primă reacţie, după zvonurile ce l-au anunţat drept noul antrenor al Rapidului.

Criza se adânceşte la Rapid. Giuleştenii au remizat în derby-ul cu Dinamo, 1-1, iar trupa lui Neil Lennon a bifat al şaselea meci consecutiv fără victorie şi este singura formaţie din Superligă ce nu a câştigat în acest sezon.

Deşi au trecut doar două luni şi jumătate de la momentul în care Neil Lennon a fost instalat pe banca Rapidului, fanii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de jocul echipei şi i-au cerut demisia tehnicianului nord-irlandez.

Cu toate acestea, după jocul cu Dinamo din etapa a şasea, Neil Lennon a dat de înţeles că nici nu îi trece prin cap să îşi dea demisia, discurs ce i-a înfuriat pe unii dintre susţinătorii Rapidului.

Ce a declarat Marius Şumudică, după ce s-a scris că este noul antrenor al Rapidului

"Nu am avut nicio discuţie până acum, nu am nicio discuţie cu absolut nimeni", a spus Marius Şumudică, pentru iamsport.ro.

Neil Lennon are zilele numărate la Rapid

Conform informaţiilor Orange Sport, Dan Şucu ar fi luat decizia să se despartă de Neil Lennon, indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Însă principalul finanţator al giuleştenilor n-a făcut niciun pas în vederea unei eventuale demiteri. Deşi a discutat intens cu diferiţi antrenori interesaţi de banca tehnică a Rapidului, Dan Şucu încă n-a ajuns la nicio înţelegere cu un potenţial înlocuitor pentru Neil Lennon, astfel că britanicul şi-a păstrat, momentan, funcţia.

Până la găsirea omului potrivit pentru banca tehnică a clubului giuleştean, Neil Lennon va rămâne la conducerea echipei. În cazul unei eventuale demiteri, odată cu disputarea celor şase etape din Superliga, Dan Şucu îi va plăti lui Neil Lennon o clauză de reziliere în valoare de 150 de mii de euro.

În plus, Rapid va trebui să-i plătească şi pe membrii staff-ului britanicului, astfel că, în total, Şucu ar achita aproximativ 300 de mii de euro pentru a scăpa de actuala conducere a băncii tehnice.

Afla mai multe despre: marius şumudicăsuperligarapid 

viewscnt
Articole similare