You are here:

A fost şedinţă de urgenţă la Rapid. De ce nu l-a mai demis Şucu, momentan, pe Neil Lennon şi câţi bani ar trebui să-i dea antrenorului dacă-l dă afară

A fost şedinţă de urgenţă la Rapid. De ce nu l-a mai demis Şucu, momentan, pe Neil Lennon şi câţi bani ar trebui să-i dea antrenorului dacă-l dă afară

Rapid

Comentarii

Rapid a remizat cu Dinamo, scor 1-1, pe propriul teren, şi a rămas singura echipă fără victorie în acest sezon din Superliga, după şase etape disputate.

UPDATE | Dan Şucu a bătut palma cu Marius Şumudică.


UPDATE | Sucu reziliază cu Neil Lennon


La mai puţin de trei luni distanţă de la momentul în care a semnat cu Rapid, Neil Lennon va părăsi banca tehnică a grupării giuleştene.

Din informaţiile Orange Sport, în acest moment se negociază termenii rezilierii contractului cu Neil Lennon şi componenţii staff-ului său, urmând ca în decursul acestei zile să apară anunţul oficial referitor la despărţirea de experimentatul tehnician.


Startul sezonului n-a fost la nivelul aşteptărilor conducătorilor din Giuleşti. Deşi, odată cu venirea lui Neil Lennon pe banca tehnică a echipei, speranţele lui Dan Şucu erau foarte mari în privinţa acestui sezon, începutul a fost de-a dreptul dezamăgitor. Cu doar cinci remize şi o înfrângere în primele şase etape din Superliga, Rapid este pe locul 12 în clasament.

În urma evoluţiilor dezamăgitoare ale echipei, conducătorii din Giuleşti s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe extrem de importante în care au discutat situaţia clubului. Conform informaţiilor Orange Sport, Dan Şucu ar fi luat decizia să se despartă de Neil Lennon, indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Neil Lennon a rămas, momentan, la Rapid

Însă principalul finanţator al giuleştenilor n-a făcut niciun pas în vederea unei eventuale demiteri. Deşi a discutat intens cu diferiţi antrenori interesaţi de banca tehnică a Rapidului, Dan Şucu încă n-a ajuns la nicio înţelegere cu un potenţial înlocuitor pentru Neil Lennon, astfel că britanicul şi-a păstrat, momentan, funcţia.

Până la găsirea omului potrivit pentru banca tehnică a clubului giuleştean, Neil Lennon va rămâne la conducerea echipei. În cazul unei eventuale demiteri, odată cu disputarea celor şase etape din Superliga, Dan Şucu îi va plăti lui Neil Lennon o clauză de reziliere în valoare de 150 de mii de euro.

În plus, Rapid va trebui să-i plătească şi pe membrii staff-ului britanicului, astfel că, în total, Şucu ar achita aproximativ 300 de mii de euro pentru a scăpa de actuala conducere a băncii tehnice.

Afla mai multe despre: suculennonrapid 

viewscnt
Articole similare