You are here:

Surpriză uriaşă! Arsenal ia un portar care valorează de trei ori mai puţin decât Horaţiu Moldovan pentru a fi rezerva lui David Raya

Surpriză uriaşă! Arsenal ia un portar care valorează de trei ori mai puţin decât Horaţiu Moldovan pentru a fi rezerva lui David Raya

Arsenal

Comentarii

Arsenal pregăteşte o mutare interesantă pe piaţa transferurilor. Mikel Arteta va aduce încă un portar spaniol la echipa din Londra.

Portar nou la Arsenal. Cine va fi rezerva lui Raya

Arsenal este în căutarea unui portar care să fie rezerva lui David Raya. În prezent, cel care este a doua variantă a lui Mikel Arteta este Aaron Ramsdale, dar englezul are şanse foarte mari să plece de la echipă până la finalul perioadei de mercato, deoarece îşi doreşte să evolueze mai mult.

Iar ţinta principală a lui Arsenal pentru această poziţie este portarul spaniol Joan Garcia, cu care a ajuns deja la un acord verbal, conform celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano.

În vârstă de 23 de ani, Joan Garcia evoluează la Espanyol, în La Liga, iar cota lui de piaţă este doar de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Ca o comparaţie, Horaţiu Moldovan, rezerva lui Atletico Madrid, valorează 2,5 milioane de euro, deci de trei ori mai mult decât foarte probabilul viitorul portar de rezervă al lui Arsenal.

Joan Garcia a adunat doar şapte meciuri până acum în prima ligă din Spania şi 30 de partide în total pentru Espanyol, echipă care în sezonul trecut a evoluat în liga a doua.

Acesta a făcut parte din echipa Spaniei care a cucerit medalia de la aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

Mutarea lui Joan Garcia la Arsenal depinde de cât de momentul plecării lui Aaron Ramsdale de la echipă. Când portarul englez îi va părăsi pe ”tunari”, atunci va sosi şi spaniolul pentru a-i lua locul pe banca de rezerve.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguela ligahoratiu moldovanjoan garcia 

viewscnt
Articole similare