You are here:

OFICIAL | Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului: ”Giuleştiul e casa mea!”

OFICIAL | Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului: ”Giuleştiul e casa mea!”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la Gaziantep şi fost jucător emblematic al celor de la Rapid, a semnat cu formaţia giuleşteană, ca antrenor principal.

Şumudică, oficial la Rapid. Anunţul clubului

Marius Şumudică (53 de ani) a negociat cu cei de la Rapid în cursul zilei de marţi şi este, oficial, noul antrenor al echipei din Giuleşti.

”Bine ai revenit acasă, Şumi!”, este mesajul clubului din Giuleşti.

"Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă, Giuleştiul este casa mea. Cuvintele sunt de prisos, nu am ce să spun. Nu pot exprima prin cuvinte ceea ce simt în acest moment.

Rapid este echipa pe care o iubesc. Sunt dator faţă de această echipă. Simt că în acest moment sunt dator să fac lucrurile aşa cum trebuie şi să ieşim din zona în care ne aflăm acum, să ducem Rapidul acolo unde toată lumea aşteaptă. Ştiu că sunt aşteptări.

Niciodată nu m-am ferit de genul acesta de aventuri! Sper să reuşesc, este plăcerea vieţii mele! Fotbalul mi-a dat tot în viaţă, iar eu trebuie să dau tot fotbalului! Rapidul mi-a dat tot în viaţă! Am fost campion cu Rapid şi sper să fiu campion cu Rapid şi din postura de antrenor. Acesta este visul meu", a fost reacţia lui Şumudică.

  • Primul meci cu Marius Şumudică pe bancă se va disputa vineri seara, de la ora 22:00, la Iaşi, atunci când Rapid caută să “spargă gheaţa” cu prima victorie a sezonului, împotriva Politehnicii.

Ca antrenor, pe lângă experienţa de pe banca Rapidului, din sezonul 2010/2011, când i-a condus pe giuleşteni în 29 de etape, Marius Şumudică a mai antrenat la Astra Giurgiu, alături de care a şi ridicat trofeul de campion, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, CFR Cluj, dar şi formaţii din străinatate, ca Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, Malatyaspor sau Al Raed.

Şumudică, contract beton la Rapid

Din primele informaţii oferite de Fanatik, Şumudică are ca obiectiv să prindă play-off-ul şi va avea un salariu de 20.000 de euro lunar. Staff-ul tehnic va fi compus de Cristi Petre şi Gabi Mărgărit, în timp ce preparatorul fizic va fi Ciprian Moscu.

Şucu s-a gândit şi la bonusuri importante pentru Şumudică, aşadar antrenorul va primi încă 100.000 de euro dacă Rapid termină pe locurile 2-3. Iar dacă aduce titlu în Giuleşti, Şumudică va primi 500.000 de euro!

Şumudică e liber de contract încă din martie, atunci când a plecat chiar de la Gaziatep, acolo unde a stat 28 de etape. 

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidcontract oficial 

viewscnt
Articole similare