You are here:

Prima reacţie a lui Marius Şumudică de la semnarea contractului cu Rapid: "Una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea"

Prima reacţie a lui Marius Şumudică de la semnarea contractului cu Rapid: "Una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la Gaziantep şi fost jucător emblematic al celor de la Rapid, a semnat cu formaţia giuleşteană, ca antrenor principal.

Fostul jucător emblematic al giuleştenilor a revenit la echipa sa de suflet, Rapid Bucureşti. Şumudică a fost surprins în parcarea stadionului din Giuleşti, loc din care a plecat cu zâmbetul pe buze. Şumudică este pe cale să revină pe banca celor de la Rapid după 13 ani.

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după revenirea la Rapid, echipă pe care şi-a dorit să o antreneze în ultimii ani. După demiterea lui Neil Lennon, Dan Şucu a decis să apeleze la Şumudică, care a fost o variantă pentru postul de antrenor principal, înainte de instalarea lui Lennon pe banca giuleştenilor.

Marius Şumudică: "Am aceleaşi emoţii ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător"

"Am aceleaşi emoţii ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător, e una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea! Suntem obligaţi sa schimbam situaţia din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere. Timpul e scurt, trebuie sa câştigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România şi m-am întors acasă", a declarat Şumudică, la Fanatik.

Neil Lennon a fost demis de la echipă după şase etape ale sezonului din Superliga, timp în care nu a reuşit să obţină o victorie alături de noua echipă. Rapid va avea parte de o deplasare dificilă în următoarea etapă, pe terenul celor de la Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicadan sucuneil lennonsuperliga 

viewscnt
Articole similare