You are here:

Tragedie! Sportiva care a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, găsită moartă în Las Vegas după ce s-a înecat cu mâncare

Tragedie! Sportiva care a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, găsită moartă în Las Vegas după ce s-a înecat cu mâncare

Jocurile olimpice

Comentarii

Daniela Larreal Chirinos, care a participat de cinci ori la Jocurile Olimpice în proba de ciclism pentru Venezuela , a fost găsită moartă în apartamentul ei din Las Vegas, după ce s-a înecat cu mâncare, a anunţat poliţia locală, citată de The Guardian.

Cadavrul femeii în vârstă de 50 de ani a fost găsit după ce aceasta nu s-a prezentat la hotelul din Las Vegas unde lucra şi a fost verificată, a relatat Fox Sports.

Larreal a fost unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi venezueleni, participând la ciclism de viteză la Jocurile Olimpice de vară de la Barcelona în 1992, Atlanta în 1996, Sydney în 2000, Atena în 2004 şi Londra în 2012.

Deşi nu a obţinut niciodată o medalie la Jocurile Olimpice, ea a câştigat două medalii de aur la Jocurile Americii Centrale şi ale Caraibelor din San Salvador în 2002. Şi, un an mai târziu, a câştigat două medalii de argint la Jocurile Panamericane de la Santo Domingo.

Larreal a fost activă în politica venezueleană. A fost un critic dur al conducătorului Hugo Chávez, acuzându-l acesta - împreună cu ministrul său al sportului, Hector Rodriguez - de scoaterea de bani din Venezuela prin sponsorizarea unui pilot de curse inexistent.

Când Nicolás Maduro a venit la putere în 2013, ea a numit preşedinţia o dictatură şi a fost ulterior forţată să se exileze şi i s-a interzis să intre în Venezuela. În ultimii ani, Larreal a locuit în Miami, unde a lucrat ca şofer Uber, înainte de a se muta în Las Vegas pentru a lucra ca ospătăriţă.

Însă Larreal a fost declarată dispărută pe 12 august, după ce nu s-a prezentat la serviciu. Ea a fost găsită moartă în apartamentul său patru zile mai târziu.

Marţi, medicul legist local încă examina „cauza şi metoda” morţii sale. Dar poliţia ar fi găsit resturi de alimente solide în traheea ei, ceea ce i-a făcut să suspecteze că ar fi murit prin asfixiere.

Afla mai multe despre: daniela larreal chirinosdaniela larreal chirinos jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare