You are here:

VIDEO | Fotbal Frumos, în etapa a şasea din Superliga! Rapidul a rămas tot fără victorie, iar Poli Iaşi a produs surpriza rundei şi a bătut-o pe FCSB

VIDEO | Fotbal Frumos, în etapa a şasea din Superliga! Rapidul a rămas tot fără victorie, iar Poli Iaşi a produs surpriza rundei şi a bătut-o pe FCSB

Superliga

Comentarii

Etapa a şasea din Superliga României s-a terminat, iar fanii ”sportului rege” au putut vedea goluri spectaculoase, rezultate imprevizibile şi faze tensionante.

Cele mai tari faze din etapa a şasea a Superligii sunt aici

În debutul etapei, Universitatea Craiova a făcut instrucţie cu Gloria Buzău, scor 5-1. Pentru olteni a fost cea mai clară victorie din debutul noului sezon.

Sâmbătă, Poli Iaşi a produs surpriza etapei şi a învins-o pe FCSB. Moldovenii au câştigat graţiei unui gol marcat de Mihai Bordeianu. De menţionat, că Olaru a fost eliminat după un fault dur asupra marcatorului.

UTA Arad a plecat fără puncte din Copou, unde Botoşani a bătut-o cu 1-0. 

Rapid a făcut un nou pas fals, de această dată în Giuleşti, scor 1-1, cu Dinamo. Un nou rezultat de egalitate care a dus la demisia lui Neil Lennon, conform unor informaţii date de Orange Sport. 

  • Oţelul Galaţi - CFR Cluj a fost amânat ca ardelenii să aibă şansă să pregătească cât mai bine meciul cu Pafos din Europa.

Etapa s-a încheiat ieri cu victoria clară a clujenilor, U a bătut-o cu 3-0 pe Sepsi, care are probleme de ordin intern. Ultimul meci a fost cel dintre Farul şi Hermannstadt, terminat cu multe goluri frumoase, 3-2.

Rezultatele din etapa a cincea din Superliga

Unirea Slobozia - Petrolul Ploieşti 1-2

Universitatea Craiova - Gloria Buzău 5-1

Oţelul Galaţi - CFR Cluj amânat

FC Botoşani - UTA Arad 1-0

FCSB - Poli Iaşi 0-1

Rapid - Dinamo 1-1

U Cluj - Sepsi 3-0

Farul Constanţa - FC Hermannastadt 3-2

Afla mai multe despre: rapidetapa a 5fotbal frumos 

viewscnt
Articole similare