You are here:

FOTO | Marius Şumudică a intrat triumfător în Giuleşti! Primele imagini cu antrenorul care-l înlocuieşte pe Neil Lennon la Rapid

FOTO | Marius Şumudică a intrat triumfător în Giuleşti! Primele imagini cu antrenorul care-l înlocuieşte pe Neil Lennon la Rapidgalerie foto

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) este aproape de revenirea acasă, pe banca echipei sale de suflet. Marţi, antrenorul a ajuns la Stadionul Rapid şi a intrat la negocieri cu conducerea.

UPDATE | Marius Şumudică a semnat contractul de antrenor cu Rapid! Informaţii, aici


Marius Şumudică a ajuns în Giuleşti, la scurt timp după ce Neil Lennon a plecat de pe Stadionul Rapid

Fără victorie în acest campionat, mandatul lui Neil Lennon a ajuns la final. Rapid are un sezon sub aşteptările lui Dan Şucu, cel care a continuat să investească, fără a vedea rezultate sportive notabile până în acest moment. 

Pentru stagiunea actuală a fost ales antrenorul străin cu o cotă importantă la Celtic, însă rezultatele din Superliga n-au fost de partea nord-irlandezului. Astfel, conducerea de la Rapid s-a decis să acţioneze. 

Marţi, Neil Lennon a primit vestea că trebuie să se prezinte în biroul conducerii, pentru a discuta termenii despărţirii de Rapid. Şefii din Giuleşti vor fi nevoiţi să-i despăgubească pe cei din staff, în frunte cu Neil Lennon. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, suma de 300.000 de euro va împărţită de cei care s-au ocupat de pregătirea Rapidului în acest sezon. 

Şedinţa decisivă în privinţa lui Neil Lennon s-a încheiat în jurul orei 17:00, fără declaraţii pentru presă, iar antrenorul a fost surprins în timp ce pleca, la volanul maşinii sale. 

La nici măcar o oră distanţă, Marius Şumudică şi-a făcut apariţia la Stadionul Rapid. Pe bulevard, "Şumi" a fost claxonat de şoferii din spate, după ce a încurcat circulaţia pe prima bandă, iar înlocuitorul lui Neil Lennon a pătruns în parcare, în cele din urmă. 

Imediat după ce a coborât din maşină, Marius Şumudică a afişat o postură relaxată în timp ce îndrepta spre prima uşă către birourile clubului.

Sigur pe el, antrenorul s-a dus să discute, în jurul orei 18:00, cu conducătorii care l-au ales, în cele din urmă, pentru a aduce titlul la Rapid, trofeul Cupei României şi calificarea în competiţiile europene. 

FOTO | Primele imagini cu Marius Şumudică, cel care a ajuns la negocieri în Giuleşti

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidmarius sumudica antrenor rapid 

viewscnt
Articole similare