You are here:

OFICIAL | Corvinul Hunedoara s-a despărţit de trei jucători după eliminarea din UEFA Conference League

OFICIAL | Corvinul Hunedoara s-a despărţit de trei jucători după eliminarea din UEFA Conference League

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a anunţat plecarea a trei fotbalişti, odată cu eliminarea din preliminariile UEFA Conference League.

Hunedorenii au suferit un eşec usturător pe terenul celor de la Astana, fosta campioană a Kazakhstanului. Înainte de a debuta în preliminariile UEFA Europa League, Corvinul a transferat trei jucători în speranţa de a ajunge cât mai departe în drumul lor spre grupele unei competiţii europene.

Roger, Sergiu Buş şi Desley Ubbink au fost aduşi pentru a-l ajuta pe Florin Maxim să ajungă cât mai departe în preliminariile competiţiilor europene.

Cei trei jucători au părăsit formaţia din Liga 2, la capătul campaniei hunedorenilor în cupele europene. Roger s-a întors la echipa de care aparţine, Universitatea Cluj, în timp ce Buş şi Ubbink au rămas liberi de contract.

Restul jucătorilor din lotul Corvinului au beneficiat de o prelungire a actualelor înţelegeri faţă de club şi vor lupta pentru o clasare cât mai bună în acest sezon al ligii secunde.

Buş, Ubbink şi Roger, OUT de la Corvinul

"Corvinul Hunedoara, gata de promovarea în Superliga: 'Au semnat toţi' noul contract, mai puţin cei trei fotbalişti: Buş, Ubbink şi Roger, care conform înţelegerii iniţiale, au ajuns la Hunedoara pentru meciurile din cupele europene.", au transmis cei de la Corvinul Hunedoara, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoarasergiu busdesley ubbink 

viewscnt
Articole similare