You are here:

”S-au luat la bătaie”. Poveste fabuloasă despre Gabi Tamaş şi Gabi Enache la FCSB: ”Lăsaţi-i, care e problema dacă se iau puţin la încins?”

”S-au luat la bătaie”. Poveste fabuloasă despre Gabi Tamaş şi Gabi Enache la FCSB: ”Lăsaţi-i, care e problema dacă se iau puţin la încins?”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a povestit cum Gabi Tamaş (40 de ani) şi Gabi Enache (34 de ani) au fost foarte aproape de o bătaie pe vremuri la FCSB.

Tamaş şi Enache, bătaie pe vremuri la FCSB. Mihai Stoica nu a intervenit: ”Lăsaţi-i”

Mihai Stoica a fost în total dezacord cu privire la modul în care Bernd Storck a gestionat situaţia lui Roland Niczuly şi Branislav Ninaj, jucători pe care i-a exclus din lotul lui Sepsi pentru meciul cu U Cluj, pierdut clar de covăsneni, scor  0-3.

Pentru a-şi susţine punctul de vedere, oficialul celor de la FCSB a adus în discuţie un incident mai vechi ce a avut loc la formaţia bucureşteană. 

El a povestit că Gabi Tamaş şi Gabi Enache au fost la un pas de bătaie la un antrenament, dar le-a cerut celorlalţi să nu intervină şi a explicat de ce.

”Eu nu cred că un antrenor trebuie să aibă astfel de putere, să dea jucători afară din lot. Clar că au făcut ceva, dar amendează-i. Nu te încurca singur. Eu uneori îmi doresc să văd altercaţii la antrenamente, asta înseamnă că jucătorii se dăruiesc.

La un moment dat s-au luat la bătaie Gabi Tamaş şi Gabi Enache. Au reuşit să intervină ceilalţi, nu au apucat să îşi dea pumni. Eu, de pe margine, am spus: ‘Lăsaţi-i, care e problema dacă se iau puţin la încins?’.

Problemă mare a fost când Muniru a venit şi l-a lovit direct pe Florin Tănase. Dintr-odată nu i-au mai convenit glumele care îi conveniseră până atunci şi l-a lovit. Afară, tată”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Storck a explicat că motivul pentru care i-a scos din lot pe Ninaj şi Niczuly a fost legat de actele de indisciplină ale celor doi jucători de la Sepsi.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsepsigabi tamasgabi enache 

viewscnt
Articole similare