You are here:

OFICIAL | Clubul de tradiţie care a obţinut dreptul de a promova în Superliga. Decizia luată de FRF

OFICIAL | Clubul de tradiţie care a obţinut dreptul de a promova în Superliga. Decizia luată de FRF

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul Hunedoara a obţinut în mod oficial dreptul de a se bate la promovarea în Superliga.

Participarea în cupele europene le-au dat mari bătăi de cap conducătorilor clubului din Hunedoara. Eliminarea din preliminariile UEFA Conference League le-au permis să-şi schimbe în mod oficial forma de organizare, lucru nepermis de UEFA, în perioada în care clubul evolua încă în preliminariile unei competiţii europene.

FRF a amânat partidele hunedorenilor din liga secundă, fapt care le-a permis celor de la Corvinul să-şi schimbe statutul juridic, până la debutul în noul sezon competiţional, pe plan intern. FRF a anunţat în mod oficial faptul că au aprobat schimbarea formei de organizare a clubului hunedorean.

Vestea bună primită de Corvinul Hunedoara

"Direcţia juridică a FRF constată că sunt îndeplinite cerinţele regulamentare, motiv pentru care acordă aviz favorabil pentru cesionarea activităţii sportive şi a dreptului de participare în competiţiile fotbalistice de la Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, cu sediul în municipiul Hunedoara, str. Mihai Viteazu nr. 6A, judeţul Hunedoara, către Asociaţia Club Sportiv F.C. Corvinul Hunedoara 1921, cu sediul în municipiul Hunedoara, bdul. Libertăţii, nr. 17, judeţul Hunedoara", se arată în avizul Federaţiei Române de Fotbal, de pe data de 16.08.2024.

FRF a mai transmis faptul că această decizie poate fi atacată, în termen de cinci zile de la afişării acesteia pe site-ul oficial al Federaţiei.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraliga 2superligafrf 

viewscnt
Articole similare