You are here:

”Românisme!”. Şumudică, pus la punct după ultimele ieşiri: ”Şi de afară, de acasă, de unde vrei tu”

”Românisme!”. Şumudică, pus la punct după ultimele ieşiri: ”Şi de afară, de acasă, de unde vrei tu”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a fost distrus de Gabi Tamaş (40 de ani) după felul în care acesta vrea să ajungă din nou antrenor la Rapid.

Şumudică, distrus de Gabi Tamaş pentru felul în care se autopropune la Rapid

Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor la Rapid, a recunoscut în repetate rânduri că şi-ar dori să revină la formaţia giuleşteană.

Chiar dacă în urmă cu câteva a avut inclusiv o discuţie cu acţionarul majoritar Dan Şucu, formaţia giuleşteană a preferat să meargă pe mâna lui Neil Lennon.

Totuşi, poziţia antrenorului nord-irlandez se clatină serios, iar Şumudică speră că acum ar putea fi şansa lui de a o antrena iar pe Rapid.

Modul în care de nenumărate ori Marius Şumudică s-a autopropus la echipa giuleşteană a atras criticile din partea lui Gabi Tamaş, un personaj cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume. Şi acum a făcut la fel.

"Mie ce nu-mi place e să te autopropui la o echipă. Adică gesturile astea sunt copilăreşti. Dacă te vrea la echipa respectivă, te va lua.

Şi de afară, de acasă, de unde vrei tu. Nu e nicio problemă. Astea sunt nişte românisme”, a declarat Tamaş, potrivit Prosport.

Ultima echipă antrenată de Marius Şumudică a fost Gaziantep, în Turcia, de care s-a despărţit în luna martie a acestui an.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicagabi tamas 

viewscnt
Articole similare