You are here:

Mihai Bordeianu i-a speriat, la 32 de ani, pe portarii din Superliga, cu ce a reuşit la Poli Iaşi: "Uite că am produs surpriza"

Mihai Bordeianu i-a speriat, la 32 de ani, pe portarii din Superliga, cu ce a reuşit la Poli Iaşi: "Uite că am produs surpriza"

Poli Iași

Comentarii

Un veteran de la Poli Iaşi i-a speriat pe portarii din Superliga. Mihai Bordeianu a marcat cu Dinamo şi FCSB şi i-a pus gând rău şi Rapidului. Meciul se joacă vineri, de la ora 22:00, în etapa a şaptea.

Mihai Bordeianu s-a specializat în eurogoluri. Mijlocaşul lui Poli Iaşi şi-a depăşit deja recordul personal. A marcat de trei ori în primele şase etape.

"Până acum nu prea marcasem. Anul ăsta am început fulminant, iar cel mai important e că golurile mele au adus puncte echipei", spune mijlocaşul central de la Poli Iaşi. 

După ce a marcat cu Dinamo şi FCSB, Bordeianu îi ameninţă şi pe rapidişti. Nu are încă niciun gol marcat împotriva echipei din Giuleşti: "Niciodată nu e prea tărziu. Au fost două meciuri în care mulţi oameni nu aveau aşteptări de la noi şi uite că am produs surpriza", a adăugat veteranul din lotul moldovenilor. 

La 32 de ani, Mihai Bordeianu are o mică speranţă că Mircea Lucescu îl va lua în calcul la echipa naţională.

"E greu să ajungi de la Poli Iaşi la echipa naţională, trebuie să fim realişti. Poate dacă voi continua pe aceeaşi linie pot fi şanse", mai spus mijlocaşul de la Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: mihai bordeianumihai bordeianu poli iasi 

viewscnt
Articole similare