You are here:

Adrian Mititelu, reclamat la FIFA de către reprezentanţii unui fost club din Serie A

Adrian Mititelu, reclamat la FIFA de către reprezentanţii unui fost club din Serie A

FCU Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, are parte de noi probleme după retrogradarea echipei în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Finanţatorul oltenilor a fost reclamat recent la FIFA, pentru că nu a achitat o parte din banii pe care ar fi trebuit să-i plătească celor de la Pescara pentru transferul internaţionalului român de tineret, Vladislav Blănuţă.

Noi probleme pentru Adrian Mititelu

Fotbalistul născut la Hînceşti, în Republica Moldova, s-a alăturat definitiv celor de la FC U Craiova 1948 în luna iulie a anului trecut, în schimbul sumei de 250.000 de euro. Reprezentanţii clubului ajuns în Serie C susţin că nu au încasat prima tranşă din cele două datorate pentru achiziţia lui Blănuţă, suma de 130.000 de euro, anunţă Fanatik.

Prima tranşă a fost scadentă pe data de 30 iunie 2023, în timp ce a doua tranşă, în valoare de 125.000 de euro, trebuia plătită până la aceeaşi dată, a acestui an.

FIFA a luat o decizie pentru a soluţiona această situaţie, iar FC U Craiova 1948 este obligată să plătească prima tranşă în maxim 45 de zile de la pronunţarea hotărârii. Adrian Mititelu susţine că această sumă a fost deja plătită, însă, pe lângă cele două tranşe, FC U Craiova 1948 trebuie să plătească 18% sub formă de dobândă, cât şi 15.000 de euro pentru cheltuielile de judecată.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititeluvladislav blanutapescara 

viewscnt
Articole similare