You are here:

Marius Şumudică dezvăluie cum a început viaţa la CFR: ”Au fost zile grele, cu multe pastile de somn. Toată lumea are aşteptări”

Marius Şumudică dezvăluie cum a început viaţa la CFR: ”Au fost zile grele, cu multe pastile de somn. Toată lumea are aşteptări”

CFR Cluj

Comentarii

În urma ultimului amical disputat, scor 1-1 cu Upjest, Marius Şumudică a oferit un interviu, pentru contul oficial de Facebook al CFR-ului.

CFR Cluj a disputat al cincilea amical al perioadei de pregătire, scor 1-1 în faţa lui Upjest. În partidele disputate până acum sub conducerea lui Mariu Şumudică, ardelenii au obţinut două egaluri, două victorii şi o înfrângere.

În urma partidei, Şumudică a oferit un interviu. Acesta a dezvăluit că este mulţumit de cum a decurs perioada de pregătire şi a povestit cum s-a simţit în primele săptămâni la CFR.

Marius Şumudică dezvăluie cum a început viaţa la CFR

”Astăzi iar am jucat mai bine ca adversarul. Am luat gol din corner, n-am fost atenţi, lucruri pe care trebuie să le punem la punct. Singurul meci pe care l-am pierdut a fost cu gol luat din penalty, în rest sunt mulţumit de atitudinea baieţilor.

Am dat şansa celor care au jucat mai puţin, azi să joace. Am întâlnit o echipă agresivă, mereu e aşa când joacă echipe din Ungaria şi România, cu o agresivitate desăvârşită. Sunt bucuros că am reuşit să egalăm pe final.

Am pierdut doar un meci, plecăm sănătoşi acasă. Tragem linie, renunţăm la câţiva jucători şi vedem dacă mai aducem unul, doi. Îmi e şi mie greu, am cunoscut aici echipa şi încerc să-mi impun filozofia mea.

Sper ca uşor uşor, deşi timpul e duşmanul nostru. Sper că vom ajunge bine, important e să formăm un grup puternic. Au fost zile grele, cu multe pastile de somn, pun foarte mult suflet, ma întorc după ani de zile în România.

Toată lumea are aşteptări, vin la o echipă campioană, nu e uşor. Cu experienţa pe care am acumulat-o, pun totul în slujba echipei şi sper să menţinem standardele înalte de până acum. CFR-ul nu are voie să facă paşi greşiţi, trebuie să câştigăm campionatul, să ne calificăm în cupele europene.

Îmi doresc să jucăm din trei în trei zile până în decembrie pentru ce e mai frumos pentru un jucător şi antrenor? Mai bine decât antrenamente joci din trei în trei zile”, a declarat Marius Şumudică, pentru contul oficial de Facebook al CFR Cluj.

Afla mai multe despre: marius şumudicăcfr cluj 

viewscnt
Articole similare