Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică transferă de la Rapid! E unul dintre fotbaliştii săi preferaţi, iar pentru Cristiano Bergodi n-a contat în acest sezon | BREAKING NEWS

Marius Şumudică transferă de la Rapid! E unul dintre fotbaliştii săi preferaţi, iar pentru Cristiano Bergodi n-a contat în acest sezon | BREAKING NEWS

Rapid

Comentarii

Junior Morais (37 de ani), unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului în sezonul trecut, va semna oficial cu Gaziantep.

BREAKING NEWS | Marius Şumudică, pus pe fapte mari la Rapid. A luat un jucător de la Rapid 

Marius Şumudică face primele mutări la Gaziantep. Junior Morais (37 de ani), unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului în sezonul trecut, va semna cu Gaziantep, liber de contract, anunţă sursele Orange Sport. 

După două sezoane în care a fost unul dintre cei mai constanţi jucători de la Rapid, cu 72 de apariţii şi patru goluri, Morais şi-a pierdut locul în echipă şi chiar în lot. Marius Şumudică profită de situaţie şi îl aduce la noua sa echipă.

Morais a fost folosit de Bergodi doar o repriză în acest sezon, la partida cu FC Voluntari (1-2). La cinci jocuri a fost rezervă neutilizată, iar la ultimele două nu a făcut parte din lot.

Gaziantep este pe ultimul loc, cu zero puncte după patru etape.

Morais o lasă pe Rapid odată cu transferul în Turcia, chiar dacă Cristiano Bergodi, antrenorul giuleştenilor, anunţa după victoria cu Dinamo, 4-0, că se va baza pe fundaşul brazilian. 

”Nu e adevărat că Morais şi Grigore nu fac parte din calculele noastre. Avem 25-26 de jucători şi e clar că cineva nu prinde lotul. Nu pot spune nimic de rău despre băieţi, avem o grămadă de meciuri în faţă, din octombrie vom avea şi grupele de Cupa României. 

Cine joacă acum nu joacă rău, slab, dar în fotbal nu rezistă 11 jucători. E normal ca cineva să fie penalizat acum, dar vor avea şi ei momentul lor. Când urcă în tren trebuie să stea în tren. Dragoş şi Junior se antrenează bine. Dragoş a avut o problemă cu spatele, a şi spus că a ratat antranamente din cauza asta", a adăugat antrenorul italian.

Morais a colaborat cu Şumudică la Astra.

Ce a declarat Şumudică după ce a semnat:

”Nu mi-a fost uşor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraş. 

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, oraşul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea târziu. De atunci, atât eu, cât şi oraşul am pierdut. 

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes şi cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes”, a spus Marius Şumudică, potrivit site-ului oficial al lui Gaziantep.

Şumi nu are o misiune uşoară în Turcia

Revenit la Gaziantep pentru un nou mandat, tehnicianul a avut parte de o primire călduroasă de suporterii turci. Misiunea lui Şumudică nu va fi una deloc uşoară însă. După 4 meciuri jucate din actualul sezon, echipa se află pe ultimul loc, cu 0 puncte.

Totuşi, tehnicianul s-a declarat optimist la plecarea din România şi are mare încredere că o poate salva pe Gaziantep de la retrogradare. Conform presei din Turcia, românul va fi prezentat oficial joi seara.

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidgaziantepmorais 

viewscnt
Articole similare