Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică vs Cristiano Ronaldo, posibil duel în Arabia Saudită. Reacţia tehnicianului român: ”Te simţi antrenor”

Marius Şumudică vs Cristiano Ronaldo, posibil duel în Arabia Saudită. Reacţia tehnicianului român: ”Te simţi antrenor”
Comentarii

Marius Şumudică (51 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a îl avea adversar pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), în Arabia Saudită. Presa iberică dă drept sigur mutarea căpitanului naţionalei Portugaliei la Al-Nassr, după despărţirea acestuia de englezii de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo este la un pas de a ajunge la saudiţii de la Al-Nassr.

Dacă mutarea se va concretiza, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din istorie.

Marius Şumudică vs Cristiano Ronaldo, posibil duel în Arabia Saudită. Reacţia tehnicianului român: ”Te simţi antrenor”

Mai mult, ar exista posibilitatea ca acesta să fie şi adversar cu un antrenor român din Arabia Saudită. Este vorba de Marius Şumudică, cel care o pregăteşte la momentul actual pe Al-Raed.

Astfel, tehnicianul român a abordat unul dintre cele mai ”fierbinţi” subiecte din aceste zile din fotbalul internaţional şi a precizat că îl poate întâlni pe Cristiano Ronaldo ca adversar în semifinalele Cupei Regelui, din Arabia Saudită.

”N-ai cum să te simţi decât antrenor. Există chiar posibilitatea, dacă şi ei se vor califica, dacă şi noi trecem două tururi, să jucăm semifinala de Cupa Regelui, un trofeu extraordinar de important şi pe care îl înmânează Regele.

Dacă vom ajunge să jucăm această semifinală cu Al Nassr, va fi o mândrie şi pentru mine să-l întâlnesc ca antrenor.

E drum lung până atunci, eu să rămân aici, el să vină, nu se ştie niciodată. În fotbal, astăzi te-ai pus să dormi şi mâine dimineaţă, când te trezeşti, nu ştii cu ce te trezeşti pe e-mail sau ce telefon primeşti”, a declarat Şumudică, potrivit ProArena.

În prezent, Cristiano Ronaldo este în Qatar, cu ocazia Campionatului Mondial de fotbal, şi speră să se califice în sferturile de finală ale competiţiei.

Marius Şumudică, despre posibilitatea de a reveni în România: ”Nu se pune problema”

”Nu se pune problema să mă întorc, am doi ani de contract, din punct de vedere financiar e foarte avantajos. Ar însemna un efort foarte important să se plătească clauza mea, e de un milion.

Aceasta nu poate fi plătită de niciun club din România, plus salariul meu, care e incomparabil cu ce aş câştiga în România. Nu contează doar banii, dar nu aş putea să accept anumite intervenţii...”, afirma tehnicianul român, la începutul lunii noiembrie.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldosumudica 

viewscnt
Articole similare