Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Dugandzic explică faza controversată din Rapid - CFR Cluj: "Dacă arbitrii au dat, atunci e penalty"

Marko Dugandzic explică faza controversată din Rapid - CFR Cluj: "Dacă arbitrii au dat, atunci e penalty"

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Marko Dugandzic explică faza controversată din Rapid - CFR Cluj: "Dacă arbitrii au dat, atunci e penalty"

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul.

Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat. 

Marko Dugandzic, jucătorul echipei Rapid, a fost întrebat despre penalty-ul pe care l-a provocat în minutul 68 după un duel cu Andrei Burcă, fundaşul campioanei. 

"A fost un meci special, desigur, împotriva fostei echipe, cu jucători şi prieteni cu care am petrecut 7 luni. Am fost mai motivat, da. Sunt fericit pentru victorie. Nu am văzut încă faza. Am simţit contact când am vrut să mă duc spre minge şi după, arbitrul, alături de cei de la VAR, au decis că e penalty.

Eu spun că a fost penalty, dar la final avem VAR, avem arbitrii, aşa că ei decid. Dacă ei spun că a fost penalty, atunci a fost. Am vrut să execut al doilea penalty, chiar dacă a fost puţin dificil, pentru că antrenorul lor cu portarii şi Scuffet mă cunoşteau, ştiau cum trag.

Am încercat să schimb puţin stilul execuţiei. Cei care nu încearcă, nu ratează, ăsta e fotbalul, mă bucur că am marcat. A fost o victorie importantă, mai ales că avem un program greu, derby-ul cu FCSB, meciul cu Craiova. Derby-ul e derby, nu ai nevoie de multă motivaţie la asemenea partide", a spus Marko Dugandzic după meci.

Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

CFR Cluj, ironizată de Mihai Stoica după penalty-ul controversat primit de Rapid: "E grav"

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 90), Al. Ioniţă II (Dugandzic 63). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri (Kolinger 43), A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu (Janga 73) – Petrila (Birligea 46), Malele, Deac (Roger 78). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: marko dugandzicrapid 

viewscnt
Articole similare