Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Dugandzic, modest chiar dacă a devenit cel mai bun marcator din Superligă: ”Nu mă gândesc prea mult la titlul de golgheter!”

Marko Dugandzic, modest chiar dacă a devenit cel mai bun marcator din Superligă: ”Nu mă gândesc prea mult la titlul de golgheter!”

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (28 de ani) a reuşit un hat-trick în meciul Rapid - FC Voluntari 4-1 şi a devenit noul golgheter al campionatului.

FC Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a reuşit un hattrick pentru giuleşteni.

Rapid a făcut un meci mare, în care nu i-a dat nicio şansă Voluntariului, în Giuleşti. Marko Dugandzic, atacantul "alb-vişiniilor", a ieşit în evidenţă cu un hat-trick, care l-a transformat în noul golgheter din Superliga României.

La finalul meciului, atacantul a oferit mai multe declaraţii. El a spus că nu se gândeşte în acest moment la titlul de cel mai bun marcator din Superligă. 

”Nu mă gândesc prea mult la titlul de golgheter!”

”O seară fantastică pentru mine şi pentru echipă. În fiecare meci ne dorim să câştigăm, dar acesta a fost fantastic. Cred acest gol primit în ultimele minute nu este tocmai ceea ce ne aşteptam, dar am marcat patru goluri. Suntem aproape de obiectiv. Este o seară deosebită.

(n.r. - despre suporteri) Din prima zi în care am venit aici s-au comportat cu mine ca şi cum aş fi fost aici de mult timp. Vreau să le mulţumesc pentru tot ce au făcut pentru mine şi pentru echipă. Este fantastic de fiecare dată când marchez, când câştigăm. Sper să o ţinem tot aşa.

Aşa cum am spus, poate acest gol primit din ultimele minute nu era aşteptat, pentru că în ultimele trei partide nu am primit gol. Doar acesta. Am înscris şapte goluri şi cred că este un început bun de an. Nu vrem să ne oprim aici.

Nu mă gândesc prea mult la titlul de golgheter. Eu vreau să dau tot ce am mai bun, să rămân sănătos, să-mi ajut echipa. Aşa cum am făcut astăzi, am dat ce aveam mai bun, echipa a jucat bine şi am marcat trei goluri. De aceea, nu pun prea multă presiune pe mine, să fiu primul. Vreau să luăm meci cu meci şi să continui aşa”, a declarat Marko Dugandzic, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Marko Dugandzic, al doilea hat-trick din carieră!

În meciul Rapid - FC Voluntari 4-1, Marko Dugandzic a reuşit al doilea hat-trick din carieră. Pe primul l-a reuşit tot în Giuleşti, în partida cu Sepsi (3-0), din etapa a 22-a. Astfel, atacantul croat a bifat primele două hat-trick-uri din carieră în decursul ultimelor trei etape din Superligă.

Afla mai multe despre: rapid-voluntari-marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare