Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marriott Cycling Challenge, sprijinită de Telekom şi Dolce Sport, ajută la refacerea unui teren de sport al SOS Satele Copiilor VIDEO

Marriott Cycling Challenge, sprijinită de Telekom şi Dolce Sport, ajută la refacerea unui teren de sport al SOS Satele Copiilor VIDEO

Alte sporturi

Comentarii

Dolce Sport susţine mişcarea. De aceea, colegii noştri s-au alăturat proiectului pentru construirea unui teren de sport. Au pedalat toată ziua pentru a strânge banii, iar cei care vor beneficia de el sunt puştii de la SOS Satele Copiilor.

"Anul acesta ne-am dori ca evenimentul, fondurile strânse acum să contribuie la renovarea terenului de sport pe care îl au cei de la <>. Ne dorim să le dăm şi celorlalţi din sate şansa de a face sport, de a avea o viaţă cât mai sănătoasă, cât mai activă" , a declarat organizatorul evenimentului, Cristina Niţu.

Împătimit al mersului pe bicicletă, comentatorul Dolce Sport Emil Grădinescu nu putea rata evenimentul.

"Este o iniţiativă mai mult decât lăudabilă, aceea de a strânge bani pentru casele copiilor năpăstuiţi. Când eşti copil, vrei să alergi, vrei să te joci, vrei să ţopăi, vrei să faci sport şi e foarte important pentru un copil să facă sport, încă de la o vârstă fragedă. Este foarte important acest lucru" , a completat Emil Grădinescu.

viewscnt
Articole similare