Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul cu Chindia va fi al 100-lea în Liga 1 pentru Enriko Papa! Ce spune albanezul înainte de atingerea acestei borne impresionante pentru Botoşani

Meciul cu Chindia va fi al 100-lea în Liga 1 pentru Enriko Papa! Ce spune albanezul înainte de atingerea acestei borne impresionante pentru Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Enriko Papa îşi va disputa al 100-lea meci în Liga 1 luni, împotriva Chindiei. Albanezul a fost om de bază încă de la venirea la Botoşani şi devine doar al optulea jucător din istoria clubului moldovean care ajunge la această bornă.

Enriko Papa este la un pas de a atinge o bornă cu adevărat impresionantă pentru FC Botoşani. Dacă va juca împotriva Chindiei, luni, albanezul va ajunge la 100 de meciuri în Liga 1 pentru clubul moldovean, doar al optulea jucăotr din istoria echipei care ar reuşi acest număr, după Andrei Patache, Gabriel Vaşvari, Andrei Miron, Mihai Roman, Jonathan Rodriguez, Andrei Burcă şi Cătălin Golofca.

În ciuda performanţei reuşite, Papa a declarat că gândul său nu stă la recorduri. Mijlocaşul a afirmat că este concentrat doar pe parcursul echipei, care speră să ţină cât mai mult de poziţia secundă în clasament, după ce jucătorii şi-au propus acest lucru.

Meciul cu Chindia va fi al 100-lea în Liga 1 pentru Enriko Papa!

În fiecare meci noi ne dorim maxim, dar dacă fac 100 de meciuri nu contează. Noi trebuie să câştigăm pentru noi, să ţinem locul 2 şi să mergem cât mai sus. Ei se apără foarte bine, au o echipă cu jucători muncitori, aleargă toţi, vin toţi să ţină de minge.

E o echipă dificilă pentru noi, ştim excat ce vor face ei, se pun pe două linii, cum au făcut Clinceni şi (n.r. FC U) Craiova. Capacitate avem, şi calitate, şi jocul nostru este... Pentru asta ne antrenăm, dar trebuie să fim concentraţi, să dăm totul şi eu cred că vom câştiga.

Nu e obligatoriu să fim locul doi, nu ne obligă cineva, asta e pentru noi. Facem noi asta pentru noi, să fim pe locul doi şi pentru oraş, şi pentru echipă”, a declarat Enriko Papa.

Până acum, la FC Botoşani, în toate competiţiile, Papa a reuşit să însumeze 103 partide. În acestea, albanezul a contribuit opt goluri şi nouă pase decisive. Duelul cu Chindia, când ar putea ajunge la borna de 100 de meciuri în Liga 1, va avea loc luni, de la ora 17:30, şi poate fi urmărit în direct, în format live text, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc botoşanienriko papabotoşani chindia 

viewscnt
Articole similare