Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă din Giuleşti visează cu ochii deschişi: ”Rapid are şanse mari de a prinde play-off-ul şi apoi se poate bate la campionat” | EXCLUSIV

O legendă din Giuleşti visează cu ochii deschişi: ”Rapid are şanse mari de a prinde play-off-ul şi apoi se poate bate la campionat” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Adrian Iencsi a fost impresionat de startul de sezon al Rapidului şi crede cu tărie că echipa poate, cel puţin, să prindă play-off-ul.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o absenţă de şase ani. Formaţia giuleşteană a reînviat din cenuşe şi a reuşit să se întoarcă în Liga 1 cu stil. După şase etape, echipa era neînvinsă, nu încasase niciun gol şi era numită de mai multe voci din fotbalul românesc principala contracandidată a CFR-ului la titlu.

Însă, după înfrângerea cu Universitatea Craiova, giuleştenii au început o serie modestă, fără victorie, prin care încă trec acum. Jucătorii lui Mihai Iosif nu au mai demonstrat aceeaşi soliditate defensivă ca în debutul sezonului şi nici nu au reuşit să mai marcheze cu aceeaşi uşurinţă.

În ciuda acestor fapte, Adrian Iencsi încă este încrezător despre viitorul echipei. Legenda Rapidului este de părere că formaţia are şanse mari de a prinde play-off-ul şi că se poate bate apoi pentru campionat.

O legendă din Giuleşti visează cu ochii deschişi

Dacă stăm bine să ne gândim la jucătorii care au venit la Rapid, n-am putea spune că Rapidul... ăsta e obiectivul, de a se salva de la retrogradare. Jucătorii care sunt acum sunt foarte buni, cu experienţă, valoroşi, nu mai spun numele lor, dar înainte de aceşti jucători este echipa, echipa foarte bună.

Echipa este una foarte unită şi atunci eu cred că sunt mari şanse de a prinde play-off-ul. Cu siguranţă că dacă Rapid va prinde play-off-ul, atunci există şanse de a te bate şi la campionat. Aş vrea ca primele şase echipe să se bată toate pentru campionat.

Trebuie să fie o concurenţă foarte mare din punctul ăsta de vedere, adică nu doar să fie acolo, am prins play-off-ul şi stăm liniştiţi”, a declarat Iencsi, pentru Telekom Sport.

Duminică seara, Rapid va primi vizita CFR-ului, la Mioveni, întrucât Arena Naţională este ocupată din pricina unei competiţii de gaming. Giuleştenii speră la un rezultat pozitiv împotriva liderului, însă vor trebui să se descurce fără galerie, Peluza Nord boicotând meciul.

Afla mai multe despre: rapidadrian iencsi 

viewscnt
Articole similare