Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MEGA-afacere între Becali şi Hagi. Un nou tun pentru cei doi înainte de retragerea definitivă a patronului de la FCSB

MEGA-afacere între Becali şi Hagi. Un nou tun pentru cei doi înainte de retragerea definitivă a patronului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Familiile Becali şi Hagi sunt din nou protagonistele unor afaceri impresionante.

Despărţite de trei puncte în clasamentul play-off-ului, Farul Constanţa şi FCSB se luptă cu şanse reale la câştigarea titlului în Superligă, după cele cinci sezoane dominate autoritar de CFR Cluj. Dincolo de lupta din campionat, familiile care conduc cele două cluburi sunt protagonistele unor alte afaceri impresionante care vor genera încasări uriaşe.

Conform fanatik.ro, Gheorghe Hagi şi Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, şi-au dat acordul pentru tranzacţii extrem de profitabile. La mijlocul lunii aprilie, Administraţia Naţională „Apele Române” a publicat lista cu câştigătorii licitaţiei pentru închirierea plajelor de pe litoral pentru perioada 2023-2024, iar firmele conduse de Hagi şi Becali se regăsesc printre câştigătoare.

Două noi lovituri reuşite de Becali şi Hagi. În ce afaceri sunt implicaţi cei doi

Societatea Hagi Sport SRL, condusă chiar de Gheorghe Hagi, a primit acordul de a administra aproximativ 17 mii de metri pătraţi de plajă, în locul în care se află şi Hotelul Iaki, pe care "Regele" îl deţine. Suma prin care Hagi a câştigat licitaţia a fost de aproximativ 30 de mii de euro, iar acum aşteptările sunt extrem de ridicate. Spre exemplu, în urmă cu doi ani, când sezonul estival a fost limitat şi condiţionat de pandemia de coronavirus, Hagi Sport SRL a avut un profit de aproximativ 500 de mii de euro.

Pe lista firmelor câştigătoare la licitaţia pentru închirierea plajelor de pe litoral se regăseşte şi compania condusă de Teodora Becali. Becali Hotels SRL va închiria o suprafaţă de 1216 metri pătraţi în staţiunea Venus.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare