Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica, replică tranşantă pentru Mihai Rotaru: ”Nu înţeleg absolut nimic”

Meme Stoica, replică tranşantă pentru Mihai Rotaru: ”Nu înţeleg absolut nimic”

Superliga

Comentarii

Meme Stoica a avut o replică pentru Mihai Rotaru, cel care a spus că FCSB îşi atrage antipatii din cauza managerului general.

Înainte de partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova, programată diseară, de la 20:00 şi transmisă în direct de Orange Sport 1, Mihai Rotaru a încins un pic atmosfera.

El a afirmat că mare parte din antipatia pe care o atrage FCSB este provocată de Meme Stoica.

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Mihai Rotaru: ”Bănuiesc că vorbeşte în nume personal”

FCSB s-a plâns de mai multe ori de adversitatea din play-off, unde, în ultimii ani, a avut meciuri pe muchie de cuţit cu echipe care nu erau considerate favorite.

În acest context, Mihai Rotaru a afirmat că această antipatie este provocată mai ales de Meme Stoica, atât prin declaraţii, cât şi prin atitudine.

Prezent în studioul Orange Sport, managerul general al FCSB-ului spune că nu poate înţelege prea multe din aceste declaraţii făcute de Mihai Rotaru:

”Bănuiesc că vorbeşte în nume personal, nu cred că vorbeşte în numele actuiva. Cred că vorbeşte despre antipatia pe care domnia sa o are faţă de mine, că nu înţeleg altceva ceea ce ar putea să fie.

„Cel puţin bizar”, nu înţeleg absolut nimic. Adică eu dau o declaraţie care inflameză pe cineva, care să spună jucătorilor, băi, daţi-vă la o parte cu ăştia, că nu vreau să ia Steaua (n.r. FCSB) campionatul? Aşa să înţeleg?

Deci Rotaru a jucat cu juniorii meciul cu Hagi pentru că am inflamat eu ceva înainte de meciul ăla, nu?

Eu am un prieten comun cu domnul Rotaru, pe care-l respect forte mult şi pot să fac multe ironii. Adică sunt atât de bine pregătit în domeniul ăsta (n.r. al ironiilor)... adică dacă s-ar da premii, le-aş lua pe toate. Dar nu, mă opresc”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

S-au vândut peste 20.000 de bilete la derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Derby-ul din această seară a stârnit mult interes în rândul suporterilor FCSB. Meme Stoica a dezvăluit că, până aseară, se vânduseră aproximativ 20.000 de bilete.

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova ar putea, astfel, deveni partida cu cea mai mare asistenţă din 2023, din Liga 1.

”Cred că vom sări de 20.000. Nu ştim câţi vor veni de la Craiova, că ei tot timpul ne ameninţă că vin foarte mulţi, dar nu vin atâţia. Acum am înţeles că vor să vina vreo 3000, dar rămâne de văzut”, a dezvăluit MM Stoica la Orange Sport.

Partida FCSB - Universitatea Craiova va fi transmisă de Orange Sport 1, diseară, de la 20:00.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare