Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul bărbatului care a vrut să îşi împartă pumni cu Săpunaru la Târgu Jiu: ”Îl voi da în judecată!”

Mesajul bărbatului care a vrut să îşi împartă pumni cu Săpunaru la Târgu Jiu: ”Îl voi da în judecată!”

Superliga

Comentarii

Săpunaru a intrat în conflict cu fanii olteni la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, iar totul putea să degenereze într-o bătaie generală.

Partida dintre FC U Craiova şi Rapid a fost marcată de evenimente grave petrecute în finalul meciului. În drumul spre vestiar, Cristi Săpunaru şi Virgil Drăghia s-au luat la înjurături cu liderul de galerie Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”.

Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”, nu era în zona vestiarelor în momentul în care Cristi Săpunaru a sărit să se bată cu un om din anturajul lui FC U Craiova.

Acum, a venit şi rândul lui Ovidiu Mihăilescu să ofere varianta sa, după ce Săpunaru a dezvăluit de la ce a început totul. Suporterul oltenilor spune că Săpunaru l-a scuipat pe fiul său şi a căutat scandal în drum spre vestiare. Mai mult decât atât, el a spus că îl va da în judecată pe Săpunaru. 

”Îl voi da în judecată!”

”Vreau să o rezolvăm, deoarece doresc ca lumea să afle adevărul. Acest individ pe nume Cristi Săpunaru este un pericol public pe terenul de joc. De ani de zile el tot are apucături de ultras pe terenul de fotbal, deşi încă este jucător în activitate. Dacă îi arde de bătăi, atunci să se lase de fotbal şi să se ducă în galeria Rapidului.

Acum să revenim la incidentul cu mine. La pauză, în drum spre vestiare, eu mă aflam în tribună alături de fiul meu, dar lângă noi erau şi alţi copilaşi. Ce credeţi că face acest individ pe nume Săpunaru? Copiii mai strigau spre el, ştiţi cum sunt copiii, iar Săpunaru a început să scuipe spre fiul meu şi spre toţi copiii de acolo, evident că m-am enervat teribil şi l-am înjurat şi eu.

El m-a văzut pe mine şi m-a recunoscut. Apoi, la finalul meciului, după ce el a terminat circul ăla cu jandarmii din faţa suporterilor rapidişti, în drum spre vestiare, mă tot căuta din priviri. M-a văzut din nou şi am început să ne înjurăm reciproc. Apoi, dintr-o dată el a vrut să sară balustrada şi să vină să ne batem în tribună.

Erau şi copii pe acolo, dar Săpunaru deja intrase în roul lui de mare ultras şi voia să ne batem. Vă daţi seama ce minte are accest om? Nu îmi este frică de acest Spunaru, dar individul ăsta nu gândeşte. Cum să te apuci să sari în tribună la bătaie?

Unul mai vine poate băut la meci şi scapă de controlul de la porţi şi intră în tribune, altul vine poate supărat de acasă şi înjură, dar tu ca fotbalist şi căpitan de echipă te apuci să sări la bătaie cu suporterii în tribune? Cu acest individ FRF trebuie să ia de urgenţă măsuri.

Îl asigur pe Cristi Săpunaru că o să mă ţin de capul lui şi nu o să îl las. Îi voi face plângere penală şi îl voi da în judecată. Am vorbit deja după meci cu Jandarmeria şi le-am cerut imaginile video ca să demonstrăm României întregi ce a putut să facă acest individ pe un teren de fotbal în calitate de jucător în activitate.

Trebuie să încetăm cu acest mit de fotbalist-ultras, pe nume Cristi Spunaru. Omul ăsta trebuie să plătească pentru asemenea ieşiri. Iar apoi, când se lasă se fotbal, să se ducă în galerie şi atunci nu îl ţine nimeni să facă pe ultrasul”, a spus Ovidiu Mihăilescu, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: superliga-săpunaru-fc u craiova- 

viewscnt
Articole similare