Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul împărtăşit de Toni Petrea în vestiarul FCSB: "Jucătorilor le spun chestia asta". La ce se aşteaptă în meciul cu Farul Constanţa

Mesajul împărtăşit de Toni Petrea în vestiarul FCSB: "Jucătorilor le spun chestia asta". La ce se aşteaptă în meciul cu Farul Constanţa

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a reuşit să reducă diferenţa la două puncte faţă de CFR Cluj şi le cere prudenţă fotbaliştilor de la FCSB, înaintea meciului cu Farul Constanţa.

Toni Petrea, înainte de Farul Constanţa - FCSB, din play-off

Farul Constanţa - FCSB are loc luni, de la 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Toni Petrea a dezvăluit starea de spirit a vestiarului de după partida cu CFR Cluj, scor 1-0. 

"O deplasare la o echipă preocupată de fotbal, de jocul ofensiv, care vine după un joc pierdut acasă cu Universitatea Craiova. Cu siguranţă că vor încerca să arate mult mai bine în meciul cu noi. Trebuie să arătăm mult mai bine în această partidă, să avem aceeaşi atitudine pe care am avut-o în ultimul joc pe care l-am câştigat contra CFR-ului. Cu siguranţă atunci putem spera la o victorie şi să venim acasă fericiţi cu cele trei puncte. 

Tot timpul am sperat şi sper în continuare să ajungem pe primul loc. Important pentru noi e să tratăm fiecare joc în parte, să ne gândim doar la următorul joc, fiindcă e cel mai important. Şi entuziasmul poate a crescut, atmosfera e bună.

Nici nu vreau să mă gândesc la ce se întâmplă la alte echipe. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la noi, ce trebuie să facem noi. Încerc să fim echilibraţi şi jucătorilor le spun chestia asta. Să nu aplecăm urechea, să fim foarte mulţumiţi de ce am realizat, pentru că nu am realizat încă nimic. Suntem tot pe locul doi, suntem la două puncte faţă de primul loc şi mai sunt cinci meciuri foarte importante.

Nici nu vrea să mă gândesc până acolo. Mai avem patru jocuri până la acea partidă (n.r. - cu CFR Cluj, din ultima etapă din play-off)", a declarat Toni Petrea. 

Programul echipei FCSB în play-off

  • Farul (d)
  • FC Argeş (a)
  • Universitatea Craiova (d)
  • FC Voluntari (d)
  • CFR Cluj (a)

Afla mai multe despre: toni petreafcsbfarul fcsb 

viewscnt
Articole similare